28.06.2016 / 09:53

Ahmed KAYMAK

HAYATTA EN HAKİKİ MURŞİT, BİZİM MAHALLEDEKİ TURŞUCU HURŞİT.

Sevgili okurlar bizim ulusal ve pilli takım pili bitince 2016 avrupa şampiyonasında havlu attı. Kabak Turşucu hurşite patladı fatura 70 milyona kesildi.

Evet Arda bey; “ bizi acımasızca eleştiriyorlar” demiş.

Yok ben hakkınızı yemiyorum sahada güzel gezindiniz iyi salındınız saçlarınız biraz bozuldu ama olsun hemen düzeltip taradınız. Siz gol yerken biz saç baş yolduk. Elin oğlu da tekmeye kafa atıyordu.

“Yenildiğinizde değil kabullendiğinizde kaybedersiniz”

Siz baştan kaybetmişsiniz. Ölüm kalım maçı var dediğinizde bu ülke bölünmesin diye ölümüne vatanı savunan asker ve polisimiz var.

Siz cukkaydı pirimdi derken onlar canlarını veriyordu.

Trilyonluk eşekler demiş birisi. Ben bu hakarettir diyor ve böyle hitabetmiyorum. Ama hainlik edip aldığınız paranın hesabını soruyorum. Çok kazanıp az başarının hesabını 70 milyona vermeli veya o parayı son damlasına kadar haketmelisiniz.

Bizim amatör kümede oynayan bir genç; “ Abi çok değil bir trilyonu bana versinler terimi de sırtıma bağlasınlar öyle koşar gol atarım” diyordu.

Sizden çok bir şey mi istiyoruz inanın aldığınız para ve promosyonlar asgariş ücretin 1300 tl olduğu ülkede size yeterde artar lütfen biraz şu insanımızın yüzünü güldürün.

Öyle isayla musayla o onu yenecek beriki bilmem ne yapacak değil çıkın oynayın yahu.

Zaten gülmeyi unutmuş ulusumuza bir şampiyonluk, şehit annelerine hediye edilen bir kupa çok mu?

Hiç de hayali konuşmuyorum Almanya 1,5 milyon Türkten kaç tane Dünya yıldızı çıkardı Biz 75 milyon Türkten mi çıkaramıyacağız.

Bu arada inanın ben suçluyu buldum tek suçlu, Turşucu Hurşit..

Tüm hıyarların düzgünlerini ayırıp turşu kurunca kalanlarda işte böyle futbolcu falan oluyor.

Neyse şimdi halı saha maçı var biz gazozuna oynadığımız maçlarda bile formayı terletir tekmeye kafa atardık. Bana eksik olan RUH gibi geldi. Ayrıca galiba herkesin kızdığı noktada bu haydi kalın sağlıcakla.
 

 
YORUMLAR

Yazarın Diğer Yazıları

>> Yoruldum dinlenmekten - 21.05.2020
>> Korona günlükleri - 13.04.2020
>> Aptal kutusu - 22.11.2019
>> Fırça - 31.10.2019
>> GEL DE YAZMA - 09.09.2019
A24 Yazarları
Recep Ali AKSOYLU Ahmed KAYMAK
Kitap israfına şimdi de EBA mı eklendi
Tüm Yazarlar