A24.com.tr » yaşam » Eczaneler Cumartesi Açık Mı?- Ptt Cumartesi Günü Açık Mı -

Eczaneler Cumartesi Açık Mı?- Ptt Cumartesi Günü Açık Mı -

Eczaneler Cumartesi Açık Mı?- Ptt Cumartesi Günü Açık Mı -

Eczanelerin çalışma saatleri ve günleri şehirlere göre ve mevsime göre değişiklik gösterir. Ancak şehirlerarasında büyük farklar bulunmamaktadır.

Her şehirde eczanelerin çalışma gün ve saatleri ise aynı olmak zorundadır. Her şehrin kendisine ait eczacı odasının belirlediği çalışma programı vardır.

Türkiye’de genel olarak eczaneler Pazar hariç her gün, 08.30 – 16.30 arasında çalışır. Yarım saatlik seçenek ve yaz kış saatleri arasında da yine yarım saatlik bir değişiklik olabilir. Eczaneler 24 saat açık olması gereken kamu hizmeti yapan sağlık kuruluşu olduğu için diğer zamanlarda muhakkak nöbetçi eczane açık olmak zorundadır.

İSTANBUL NÖBETÇİ ECZENLER İÇİN TIKLAYIN►

İZMİR NÖBETÇİ ECZENLER İÇİN TIKLAYIN

ANKARA NÖBETÇİ ECZENLER İÇİN TIKLAYIN

PTT şubelerinin çalışma günleri ve saatleri ise şöyledir:

PTT çalışma saatleri, sabah açılış saati 08.30-12.30 / öğleden sonra 13.30-17.00 saatleri arasındadır. PTT kargo şubelerine çalışma saatleri içinde giderek telefon, su, elektrik fatura ödemelerinizi, kargo gönderilerinizi, HGS, havale ile para gönderimi, EFT ile para gönderimi, maaş hesabı, posta, faks gibi birçok işlem gerçekleştirebilirsiniz.

PTT şubeleri cumartesi açık mı?

Sadece Posta servisi (Posta işleme merkezi), Posta ve Kargo Dağıtım merkezleri Cumartesi öğleye kadar açık ve hizmet veriyor. Fatura yatırmak ya da para yollamak gibi diğer işlemleri cumartesi günü yapamıyorsunuz.

PTT şubeleri Pazar günleri ise hizmet vermiyor.

YORUMLAR
  A Milliler gruptan çıkmak için ne yapmalı? Kalan maçlar neler? Kaç puan gerekli? Grupta şu an kaçıncı?
A Milliler gruptan çıkmak için ne yapmalı? Kalan maçlar neler? Kaç puan gerekli? Grupta şu an kaçıncı?