A24.com.tr » yaşam » Yanlarındaki cesede aldırmadan yüzmeye devam ettiler

Yanlarındaki cesede aldırmadan yüzmeye devam ettiler

Yanlarındaki cesede aldırmadan yüzmeye devam ettiler

Plajdaki insanların, serinlemek için girdiği denizde boğularak hayatını kaybeden adamın cesedine aldırmaksızın yüzmeye devam etmeleri tepkilere neden oldu.

 Aydın'ın Didim ilçesinde meydana gelen olayda yaşlı bir adam serinlemek için girdiği denizde boğularak hayatını kaybetti.

Önceki gün tanıştığı arkadaşının öldüğünü öğrenen bir bayan, yaşlı adamın cansız bedeni başında dakikalarca gözyaşı döktü. Edinilen bilgiye göre; bugün sabah saatlerinde denize girmek amacıyla dünyaca ünlü Altınkum Plajı'na gelen ve adı henüz öğrenilemeyen yaşlı adam denize girdi. Yaşlı adamın deniz girdikten kısa bir süre sona denizin üstünde hareketsiz kaldığını gören vatandaşlar, yaşlı adama müdahale etmeye çalıştı fakat yaşlı adamın hayatını kaybettiği belirlendi. Denizdeki diğer vatandaşlar tarafından yaşlı adam kıyıya çıkartılırken olayla ilgili polise bilgi verildi.

CESEDE ALDIRMADAN YÜZMEYE DEVAM ETTİLER
Yaşlı adamla bir gün önce plajda tanıştığını söyleyen bir bayan ise, yaşlı adamın cansız bedeninin başında oturup dakikalarca ağıtlar yakıp ağladı. Altınkum Plajı'nda denize giren binlerce vatandaş ise, kıyıdaki cesedi aldırmaksızın denize girmeyi sürdürdü.
Yaşlı adamın cansız bedeni, Didim Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, eşyaları arasında nüfus cüzdanı çıkmayan şahsın kimliğini belirlemek için çalışma başlattı. Cenaze, ölüm nedeninin tespiti için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

(Kaynak: iha)

YORUMLAR
  Hadise kendi saçından kaş ektirdi
Hadise kendi saçından kaş ektirdi