A24.com.tr » teknoloji » Whatsapp hikaye özelliği nedir nasıl kullanılır?

Whatsapp hikaye özelliği nedir nasıl kullanılır?

Whatsapp hikaye özelliği nedir nasıl kullanılır?

Dünyanın 1 numaralı anlık mesajlaşma programı olan WhatsApp'a yeni gelen hikaye özelliği nedir nasıl kullanılır?

 Dünya üzerinde milyarlarca kullanıcısı olan Whatsapp yeniliklerine ara vermeden devam ediyor.

Popüler iletişim uygulaması olan Whatsapp'a yeni bir özellik geldi. Tıpkı Instagram'da ve Snapchat'te olan 24 saatlik durum güncellemesi olayı artık Whatsapp'ta da kullanılabilecek. İşte Whatsapp'ın hikayeler güncellemesinin detayları...

Binlerce kişi tarafından severek kullanılan WhatsApp uygulamasına yeni bir özellik daha geldi. Daha önce Instagram ve Snapchat'te olan hikayeler özelliği artık WhatsApp'ta da olacak. İşte WhatsApp hikayeler özelliğinin detayları...

WHATSAPP HİKAYELER ÖZELLİĞİ NASIL KULLANILIYOR?

WhatsApp 'Durumum' adlı yeni özelliğini Android, iOS ve Windows Phone platformları için dağıtmaya başladı. WhatsApp'a eklenen "Durumum" butonu ile kullanıcılar anlık hikayeler paylaşılabilecek. Ayrıca çekilen video ve fotoğraflara efektler ekleyebilecek. "Durumum" üzerinden yapılan paylaşımlar 24 saat kalıcı olacak, sonrasında ise paylaşılan video, GIF ve fotoğraflar otomatik olarak silinecek.

Özellik tıpkı Instagram ve Snapchat'te olduğu gibi 'görüldü' sayacına da sahip. Yani buradan paylaştığınız fotoğraf/videoların kimler tarafından görüldüğüne bakabilirsiniz. Bu yeni özellikle sadece mobil whatsapp uygulaması için geçerlidir.

Whatsapp’a girdiğinizde sol tarafta yer alan ufak kamera ikonun tıklayıp fotoğraf veya video paylaşabilirsiniz. Sohbetlerin yanında yer alan 'Durum' alanına geldiğinizde ise sizin ve arkadaşlarınızın hikayelerini/durumlarını görebilirsiniz. Arkadaşlarınızın fotoğraflarına yaptığınız yorumlar onlara mesaj olarak gidecektir.

YORUMLAR
  Shameless Türkiye senaryosu nasıl olacak?
Shameless Türkiye senaryosu nasıl olacak?