A24.com.tr » teknoloji » Wallpapers uygulaması Google Play'e düştü!

Wallpapers uygulaması Google Play'e düştü!

Wallpapers uygulaması Google Play'e düştü!

Google tarafından yapılan tanıtımlar ile birlikte Google Pixel modellerinde kullanılacağı duyurulan Wallpapers uygulaması bütün android kullanıcılarına playstore'de sunuldu.

 Google tarafından yapılan tanıtımlar ile birlikte Google Pixel modellerinde kullanılacağı duyurulan Wallpapers uygulaması bütün android kullanıcılarına playstore'de kullanımına sunuldu.

Google 4 Ekim tarihi itibariyle tanıtımını gerçekleştirdiği Google Pixel serisi için özel uygulamalar geliştirmeyi de ihmal etmemişti. Bu konuda en çok dikkat çeken uygulamalardan bir tanesi Wallpapers adı verilen uygulama olurken bu uygulamanın sadece Google Pixel serisi ile kullanılacağı belirtilmişti. Uygulama içerisinde farklı Wallpapers seçenekleri yer alırken üstelik manzara, şehir v hayat gibi farklı kategoriler altında toplanan Wallpaperslar daha kolay bir şekilde seçilebiliyor ve kişiler kendi zevklerine göre uygun bir duvar kağıdını belirleyebiliyordu.

Bütün kullanıcılara açık

Uygulama büyük bir ilgi çektikten sonra ise gelen istekler doğrultusunda Google yeni bir hamle yaptı. Yapılan duyuruda Google Play üzerinden tüm Android işletim sistemine sahip cihazların artık Wallpapers uygulamasını kullanabileceği belirtildi. Böylece kullanıcılara çok cazip bir seçenek yaratılırken artık Google Play Store üzerinden isteyen herkes Wallpapers uygulamasını indirebilecek.

Wallpapers Uygulaması Nasıl İndirilir?

Türkçeye duvar kağıtları olarak çevrilebilecek olan bu uygulama ile birlikte kişiler sürekli geliştirilen geniş bir koleksiyona sahip olacak. Kilit ekranında ya da ana ekranda kişiler farklı duvar kağıtlarını değiştirerek daha kişiselleştirilmiş bir telefon kullanımı elde edebilecek. Konuyla ilgili yapılan kullanıcı yorumlarda görüntülerinin yüksek çözünürlüklü ve kaliteli olduğu ifade edilirken şimdiden uygulama büyük bir beğeni topladı. Kullanıma sunulduğu 19 Ekim tarihi itibariyle 100 bin barajını aşmayı başaran uygulamanın Android 4.1 sürümü üzerinde çalıştığı da unutulmamalı.

YORUMLAR
  Köyden İndim Şehire filminde sizi şaşırtacak 14 farklı detay!
Köyden İndim Şehire filminde sizi şaşırtacak 14 farklı detay!