A24.com.tr » yaşam » Voleybolcu Merve Taşkaya'nın acı sonu

Voleybolcu Merve Taşkaya'nın acı sonu

Voleybolcu Merve Taşkaya'nın acı sonu

Afyonkarahisar’da dün meydana gelen trafik kazasında yaşamlarını yitiren 4 kişinin cenazeleri, Eskişehir’de toprağa verildi.

 Afyonkarahisar-Konya karayolunun 65’inci kilometresinde, Onur Taşkaya yönetimindeki 34 HN 6492 plakalı Otomobil, yoldan çıktı. Yol üzerindeki köprü duvarına çarpan otomobilde bulunan Oktay Taşkaya (23), Merve Taşkaya (25), Yıldız Bahçe (52) ile Rakibe Bahçe (78) yaşamını yitirdi.

4 kişinin cenazeleri bugün memleketleri Eskişehir’e getirildi. Ölenlerden Merve Taşkaya’nın Anadolu Üniversitesi Beden Eğitimi ve spor Yüksekokulu son sınıf öğrencisi ve aynı zamanda Eskişehir DSİ Bentspor Voleybol takımında oynadığı öğrenildi. Arkadaşları, Merve Taşkaya’nın tabutunun üzerine takımının formasını serdi.

Feci kazada hayatlarını kaybeden Merve Taşkaya, kardeşi Oktay Taşkaya, annesi Yıldız Bahçe ve anneannesi Rakibe Bahçe için Alaaddin Camii’nde ikindi namazının ardından ayrı ayrı cenaze namazı kılındı. Cenazeye Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan’ın ile çok sayıda kişi katıldı. Cenazeye katılanlar gözyaşlarına hakim olamadı. Cenazeler daha sonra Büyükşehir Belediyesi Asri Mezarlıkta toprağı verildi.

Kazada yaralanan Merve Taşkaya’nın ağabeyi Onur Taşkaya’nın ise Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü belirtildi.

YORUMLAR
  İran'da gösterilerin 7'inci gününde rejim yanlıları sokakta
İran'da gösterilerin 7'inci gününde rejim yanlıları sokakta