A24.com.tr » medya » Vatanım Sensin 30. bölüm fragmanı yeni son bölüm tanıtımı

Vatanım Sensin 30. bölüm fragmanı yeni son bölüm tanıtımı

Vatanım Sensin 30. bölüm fragmanı yeni son bölüm tanıtımı

Kanal D ekranlarında yayınlanan Vatanım Sensin dizisi bu akşam 29. bölümle izleyicilerin karşısına çıktı. Dizinin 30. bölüm fragmanı merak konusu oldu. İşte detaylar...

Vatanım Sensin son bölümde Leon'un şans eseri hayatta kalması ve kendisine son bir şans verilmesi Hilal'i oldukça sevindirmişti. Annesi ile yaptığı konuşmada sevmeyi ondan öğrendiğini ifade eden Hilal, Leon ile üniformasına rağmen birlikte olmaya devam edeceğini dile getirmişti. Vatanım Sensin'in yeni bölüm fragmanında Leon'un yeniden Yunan ordusuna katılıp katılmayacağının belli olması beklenirken dizinin sona ermesinin ardından gelecek bölümün tanıtım videosunun izleyici ile paylaşılacağı tahmin ediliyor.

Azize’yi kaçırarak tehdit edecek olan Tevfik, kendisiyle birlikte gelmek istemeyen Azize’te silah doğrultacak. Üzerine doğrultulan silahı görünce ‘Ne olacak, öldürecek misin beni?” diye soran Azize ise hiç beklemediği bir yanıt alacak. Cevdet’ten intikam alabilmek için gözünü kararttığını bir kez daha gösteren Tevfik, ‘Kendini düşünmüyorsan çocuklarını ve karnındaki bebeğini düşün, hem seni hem çocuklarını öldürürüm’ diyecek. Bu hafta önemli gelişmelerin yaşanacağı dizide Leon yine Hilal’e olan sevdasına yenik düşecek.

VASİLİ GERÇEKLERİ ÖĞRENİYOR

Göreve geldiği günden bu yana tek amacının gizli tutulan silahların yerini tespit etmek olduğunu söyleyen Vasili, silahların Anadolu’ya kendi trenleri ile ulaştığını öğrenmesinin ardından sinir krizi geçirmişti. Oğlu Leon’un da bu işte parmağı olduğunu öğrenen Vasili, önce onun idamına karar vermiş ardından da kendisini affettirebilmesi için yeni bir şans tanımıştı. Cevdet ise Vasili’nin gözünde üst düzey bir komutan rolüne bürünmüş ve yetkileri sayesinde Tevfik’i başka bölgelere sürmüştü. Azize ile olan meseleye bir de başka bölgelere sürülmek eklenince Cevdet’ten intikam almayı kafasına koyan Tevfik, Cevdet’in aslında Türk ordusu için çalıştığını Vasili’ye söyleyecek. Geçekleri öğrenen Vasili ise Cevdet’i yanına çağıracak ve kendisine silah doğrultarak Yunan ordusuna itaat edip etmediğini sorgulayacak.

30. bölüm fragmanı

YORUMLAR
  2000 TL'nin altında en iyi akıllı telefonlar ve özellikleri
2000 TL'nin altında en iyi akıllı telefonlar ve özellikleri