A24.com.tr » magazin » Vatanım Sensin 21. Bölüm fragmanı yeni son bölüm özeti

Vatanım Sensin 21. Bölüm fragmanı yeni son bölüm özeti

Vatanım Sensin 21. Bölüm fragmanı yeni son bölüm özeti

Başrollerini Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in oynadığı merakla beklenen sinema tadındaki Vatanım Sensin dizisinin 21. bölüm fragmanı yayınlandı.

 Güçlü oyuncu kadrosunun yanı sıra etkileyici hikâyesiyle de dikkat çeken “Vatanım Sensin” izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Vatanım Sensin 21. Bölüm fragmanı yeni son bölüm özeti.

Vatanım Sensin 21. Bölüm fragmanı yeni son bölüm özeti

Cevdet vatanı için canını seve seve vermeye hazır yiğit bir askerdir. Karısı Azize'ye ise tutkun bir aşıktır. Şefkatli bir baba olan Cevdet aynı zamanda hayırlı bir evlattır.

Kan kardeşi ile birlikte cephede düşmana karşı ölümüne savaşmaktadır. Ancak başına gelen bir olay hayatını tamamen alt üsüt eder. Cevdet bu olay karşısında ailesinden mecburen ayrı kalır.

Bu durum neticesinde Azize 3 çocuğu ve kayınvalidesi ile zorlu bir yaşam mücadelesine girer. Canından çok sevdiği kocasından ayrı kalmanın verdiği acıyla çocuklarıyla hayatta kalmaya çalışır.

1919 yılında İzmir'in Yunanlılar tarafından işgal edileceği söylentisi üzerine bir kez daha yıkılırlar. Ancak bu işgal onlara yıllar önce kaybettiklerini getirecektir. Vatanım Sensin 15. Bölüm fragmanı yeni son bölüm özeti.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Cevdet saklanan silahları Yunanlıların eline geçmeden bulmak zorundadır. İzmir'in hatta Anadolu'nun kaderi buna bağlıdır. Silahları kendine saklamak için cinayet işleyen Tevfik ise camide bir ipucu bıraktığının farkında değildir. Diğer yandan Vasili için İtilaf devletlerinin katılacağı baloda Cevdet'in ailesinin de orada olması son derece mühimdir. 
Yıllar sonra kocasının Yunan üniforması ile dönüşünü hazmedemeyen Azize ise Cevdet'ten boşanmak ister. Cevdet kabul eder ancak bir şartı vardır.

Eşref Paşa, düşmanla masaya oturuyor.
Bir taraftan İngiliz casus Charles’ın entrikalarıyla başa çıkmak zorunda olan Cevdet, diğer taraftan da Teğmen Leon’u vuran Hilal ve Ali Kemal’i kurtarmak zorundadır. Müzayedeye gönderdiği bombayla hayatta olduğunu ve mücadeleye devam edeceğini ilan eden Eşref Paşa, düşmanla masaya oturur.

Azize’nin hamile olduğunu anlayan Hasibe, Cevdet’in de bunu bilmeye hakkı olduğunu düşünür. Azize’ye gerçeği söylemesi için yalnızca bir günlük mühlet verir.

YORUMLAR
  Kitap Kurtlarına Müjde: 2017'nin En Çok Satan 15 Kitabı Açıklandı
Kitap Kurtlarına Müjde: 2017'nin En Çok Satan 15 Kitabı Açıklandı