A24.com.tr » medya » Vatanım Sensin 17. bölüm neden yayınlanmadı? Vatanım Sensin bitti mi?

Vatanım Sensin 17. bölüm neden yayınlanmadı? Vatanım Sensin bitti mi?

Vatanım Sensin 17. bölüm neden yayınlanmadı? Vatanım Sensin bitti mi?

Vatanım Sensin son bölümü, kanaldan yapılan açıklamalara göre çekimler yetişmediği için bu hafta yayınlanmadı. Vatanım Sensin yeni bölümünde neler yaşanacak?

 Vatanım Sensin son bölümü ile izleyici karşısına çıkamadı. Kanaldan yapılan açıklamaya göre dizinin 17. bölümü bir sonraki hafta yayınlanacak.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Vatanım Sensin yeni bölüm 2. fragmanıyla şaşırttı. Bu akşam yayınlanacak olan 16. bölümde; Hilal, Başbakan yardımcısına içindeki sert sözleri aktarmak istiyor. Leon, geri dönüşü olmayacak bu çıkmazdan Hilal'i dans ile oyalayarak kurtarıyor.

Vatanım Sensin’in bu akşam ekranlarda olacak 16. bölümünün fragmanı yayınlandı. Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı izleyicileriyle buluştu. Tarihi dizinin yeni bölümünde çarpıcı gelişmeler var? Yarın akşam yayınlanacak Vatanım Sensin 16. bölümünde Cevdet, ölüme sürgün ediliyor.

 Vatanım Sensin 17. bölüm fragmanı yayınlandığında anında haberimizde yer alacak.

YENİ BÖLÜM TÜYOLARI

Cevdet, Yunan Başbakanı'nın talimatı ile öldürülmek üzere sürgüne gönderiliyor. Vasili'nin verdiği bilgi doğrultusunda öldürüleceğini öğrenen Cevdet için zor günler devam ediyor. Cevdet'in sürgün haberini alan ailesinin yüreğine kor düşüyor. Öte yandan Yunan Başbakan Yardımcısı, karşılanışına büyük gölge düşüren Türk Bayraklı protestoyu yapanların izini sürmesi için Leon'u görevlendiriyor. Hilal ve arkadaşları yakalanacaklar mı?! Vasili, görevinden uzaklaştırılıyor, Cevdet sürgüne yollanıyor. Bu sürgünden dönüş olmayacağını Cevdet, ailesi, Tevfik ve Vasili biliyor. Tevfik, onun yokluğundan yararlanıp, Azize ile yarım kalan izdivacını tamamlayacağını, parmaklıklar ardındaki Cevdet'e ima edince, hiç beklemediği bir tepki ile karşı karşıya kalıyor. Öte yandan, Yunan Başbakan Yardımcısı, Türk Bayrağı olayını yapanların peşine düşüyor. Hilal ve arkadaşları için zorlu bir kaçış süreci başlıyor.Yüzbaşı Yakup, Anadolu'nun Mustafa Kemal Paşa'nın etrafında kenetlenmeye başladığını ve Cevdet'in vazifesinin her şeyden önemli olduğunu söyleyerek, Cevdet'i kurtarmak için büyük bir riske giriyor. Cevdet kurtulabilecek mi? Hilal ve arkadaşları, Yunan askerlerinden kaçabilecek mi? Cevdet, Tevfik hakkında nasıl bir yol izleyecek?

YORUMLAR
  Demet Akalın'ın gizli diyeti deşifre oldu (1 günde 1 kilo veriyor)
Demet Akalın'ın gizli diyeti deşifre oldu (1 günde 1 kilo veriyor)