A24.com.tr » medya » Vatanım Sensin 13. bölüm fragmanı - Hilal’in idam edilmemesi

Vatanım Sensin 13. bölüm fragmanı - Hilal’in idam edilmemesi

Vatanım Sensin 13. bölüm fragmanı - Hilal’in idam edilmemesi

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Vatanım Sensin, bu akşam 12. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Dizinin 13. bölümü şimdiden merak konusu oldu.

Başrollerini Halit Ergenç ile Bergüzar Korel'in paylaştığı Vatanım Sensin dizisi izleyicileri yine ekran başına kilitledi.

Nefes kesen son bölümde Cevdet'i Yunan ordusu kıyafetleri içerisinde gören Halide Edip kendisine sitem etti. Geçtiğimiz hafta ekrana gelen bölümde Halide Edip’i canlandıran Selma Ergeç diziye dahil olmuş ve halkı harekete geçirmek için konuşmalar yapmıştı. Hilal’in idamdan kurtulması dizinin takipçilerini sevindirirken Milli Mücadele döneminin önemli isimlerinden olan Halide Edip kendisini “Onbaşı Halide” yapacak olan girişimleri başlattı. Vatanım Sensin 13. bölüm fragmanı internet ile aynı saatte haberimizin içerisinde olacak...

VATANIM SENSİN SON BÖLÜM GELİŞMELERİ

Kanal D ekranlarında Perşembe günleri ekrana gelen dizinin yeni bölümü bu akşam yine nefesleri kesecek. Dizinin son bölümünde Hilal’in idam edilmemesi için Cevdet’e elinden geleni yapmasını söyleyen Azize, bir yandan da Halide Edip’in halk konuşmalarına katılarak milletle birlikte Milli Mücadele’nin yeniden hareketlenmesi hareket etmişti.

Leon’un başına geçirilen çuval nedeniyle zor durum yaşayan grup geri çekilmemekte ısrar edince başında çuval bulunan kişiye kurşun sıkılmıştı. Yaşananları keskin nişancı silahı ile uzaktan takip eden Cevdet ise silahını kullanmak için doğru zamanı beklemişti. 

YORUMLAR
  Kış günleri yaklaşırken kışın içebilecek en güzel 10 sıcak içecek...
Kış günleri yaklaşırken kışın içebilecek en güzel 10 sıcak içecek...