A24.com.tr » magazin » Ünlü oyuncu Füsun Demirel pazarda tezgah açtı

Ünlü oyuncu Füsun Demirel pazarda tezgah açtı

Ünlü oyuncu Füsun Demirel pazarda tezgah açtı

Yalan Dünya, Sıdıka, Züğürt Ağa, Uçurtmayı Vurmasınlar gibi pek çok ünlü dizi ve filmde rol alan sanatçı Füsun Demirel, Bomonti'deki ikinci el pazarında tezgah açarak pazarcılığa başladı.

Oyuncu Füsun Demirel Bomonti’de semt pazarında tezgah açtı. Gazeteduvar'dan Anıl Mert Özsoy'a konuşan Demirel şunları dile getirdi:

"KADIN DAYANIŞMASI VAR"

“Buradaki ortamı çok sevdim. Müthiş bir kadın dayanışması var. Güzel dostluklar var. Baktığım zaman pek çok tezgah sahibi iyi eğitimli, yüksek okul mezunu ve bir şekilde mesleklerini yapamayan kimseler. Bu arkadaşlar kendilerine böyle bir alternatif yaratmışlar. Ben de özellikle yaz aylarında tiyatro olmadığı için evde oturmak zorunda kalıyorum. Bu zamanımı değerlendirmek istedim. Biraz da tezgahı büyüttüm.”

"KAF DAĞI'NDA YAŞAMIYORUM, ZATEN HAYATIN İÇİNDEYDİM"

Demirel, "İnsanlar önce şaşırıyorlar, sonrasında çok sıcak karşılıyorlar. Harika bir ilişki var. Ben zaten hayatın içinde olan bir sanatçıydım. Pazarlara giderim. Bizler Kaf Dağı’nda yaşamıyoruz. Böyle bir hayatı seçmedim. Ben de bu işi yapıyorum diye keyiflendiklerini düşünüyorum. Biraz daha birbirimize yakınlaştık" şeklinde konuştu.

YORUMLAR
  Songül Erçil'in hayatından dram çıktı
Songül Erçil'in hayatından dram çıktı