A24.com.tr » magazin » Uğur Işılak o iddialara yanıt verdi

Uğur Işılak o iddialara yanıt verdi

Uğur Işılak o iddialara yanıt verdi

Ak Parti'ye desteğiyle bilinen şarkıcı Uğur Işılak, darbe girişiminden sonra tutulmaya başlanan demokrasi nöbetine katılması için gelen teklife karşı para talep ettiği iddialarına cevap verdi.

Türk halkı, 15 Temmuz günü yaşanan darbe girişiminden bu yana akşam demokrasi nöbeti tutuyor. Bu nöbetlere ünlü sanatçılar da destek veriyor.

AKP'ye yakın sosyal medya danışmanı İbrahim Yörük, "Ünlü bir sanatçı bir belediyenin programına davet edilmiş kent meydanına ve 37 Bin TL para istemiş!" dedi sonra da bu kişinin Dombra şarkısını okuyan Uğur Işılak olduğunu iddia etti. Bu iddia sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

IŞILAK'TAN SERT YANIT

Işılak, bu iddiayı sosyal medya hesabından sert bir şekilde yalanladı. Işılak Twitter'da yaptığı açıklamada "Bu süreçte "demokrasi nöbeti" programlarında sahne için para alan sanatçı şerefsizdir. Almayana aldı diyerek iftira atan da namussuzdur. Reis'in üzerini çizdiği kişilerin, gerçek dava adamlarına iftira atarak meşruiyet kazanma çabaları boşuna. Bu millet haini gözünden tanır!" dedi. 

Uğur Işılak, tuttuğu demokrasi nöbetine ait görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

YORUMLAR
  Bunları biliyor muydunuz?
Bunları biliyor muydunuz?