A24.com.tr » medya » Uğur Dündar ile Yılmaz Özdil basında gündeme oturdu

Uğur Dündar ile Yılmaz Özdil basında gündeme oturdu

Uğur Dündar ile Yılmaz Özdil basında gündeme oturdu

Medya Takip Merkezi'nin (MTM) yaptığı araştırmaya göre, geçen hafta yazılı basında en çok konuşulan gazeteci Uğur Dündar oldu.

Medya Takip Merkezi (MTM)29 Ekim - 4 Kasım 2018 tarihleri arasında yaptığı araştırmayla yazılı basında öne çıkan gazetecileri belirledi. 

İşte araştırmanın ayrıntıları...

Sözcü gazetesinin deneyimli köşe yazarlarından ve Halk TV'de de zaman zaman bir araya gelen Uğur Dündar ile Yılmaz Özdil, geçen haftanın en çok konuşulan gazetecileri oldu. Dündar 71, Özdil ise 54 habere konu oldu.

Halk TV'de katıldığı bir programda, AK Parti iktidarı döneminde laik kesimin özgürlüğünün kısıtlanıp mağdur edildiğini ve bunun bir de hesap gününün geleceğini söyleyerek tartışma yaratan Cumhuriyet gazetesi yazarı Mine Kırıkkanat hakkında 26 haber yapıldı.

Şarkıcı Sıla'nın oyuncu sevgilisi Ahmet Kural'ın şiddetine maruz kaldığı iddia edilen olay hakkındaki yorumlarıyla dikkat çeken Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı ve Sözcü gazetesinde köşe yazısı yazıp Tele 1'de de program yapan Can Ataklı'nın adı 22'şer haberde geçti.

 

YORUMLAR
  Victoria's Secret yeni yüzlerini belirledi...
Victoria's Secret yeni yüzlerini belirledi...