A24.com.tr » teknoloji » Twitter'da popüler makaleler dönemi

Twitter'da popüler makaleler dönemi

Twitter'da popüler makaleler dönemi

Twitter, yeniliklerine devam ediyor. 'Tweetstrom' un ardından 'Popular Articles'ı duyuran Twitter'da bundan böyle 'popüler makaleler' dönemi başlıyor.

Twitter, yeni güncellemeleriyle 'kalıbını aşıyor.' Tweetstrom ile art arda atılan tweetleri tek bir tweet olarak algılamaya başlayan Twitter, şimdi de ‘Popular Articles’ (Popüler Makaleler) özelliğini devreye sokuyor. Yeni araç, takip ettiğiniz kişiler tarafından en çok paylaşılan makaleleri sizin için gösterecek.

Twitter, bir süredir test ettiği Popular Articles özelliğinin, çok yakın bir zamanda iOS ve Android kullanıcıları için açılacağını duyurdu. Twitter’ın yeni aracı, takip ettiğiniz kişiler tarafından paylaşılan popüler makaleleri, haberleri ve yazıları tek bir sekmede toplayacak. Böylelikle, Twitter akışınızda kaybolmaktan kurtulmuş olacaksınız.

Twitter sözcüsü haberi doğrularken, kullanıcıların en doğru ve en hızlı şekilde gündemdeki haberlere ulaşması için bu aracı yaptıklarını belirtti. Twitter, geçtiğimiz yıl AppStore’da bulunduğu ‘Sosyal Medya’ kategorisini değiştirmiş ve ‘Haberler’ kategorisine geçmişti.

Twitter’ın yeni özelliği, bağımsız bir uygulama olan Nuzzel’a oldukça benziyor. Nuzzel’da da Facebook ve Twitter ağınızdaki kişilerin beğendiği ve paylaştığı popüler makaleleri görebiliyorsunuz.

Twitter’ın Popular Articles aracı, şu an için Nuzzel kadar işlevsel çalışmıyor. Örneğin, Nuzzel’daki makalelerin kim tarafından paylaşıldığını görebiliyorsunuz fakat Twitter’daki sekmede yalnızca makaleleri görebiliyorsunuz. Kimin paylaştığını görmek istiyorsanız ‘Daha fazla göster’ seçeneğine basmanız gerekiyor.

Popular Articles’in henüz kullanıma açılmadığını belirtelim. Twitter, yeni özelliğinin ne zaman kullanılabileceğine dair net bir tarih vermedi, ancak Popular Articles aracını yakın bir zamanda iOS ve Android platformunda görmeyi umuyoruz. 

YORUMLAR
  Victoria’s Secret meleklerinin çok görmediğimiz erkek arkadaşları....
Victoria’s Secret meleklerinin çok görmediğimiz erkek arkadaşları....