A24.com.tr » sağlık » Türkiye popo estetiğinde dünya markası oluyor

Türkiye popo estetiğinde dünya markası oluyor

Türkiye popo estetiğinde dünya markası oluyor

Kadınların son dönemde en çok tercih ettiği estetik müdahale olan popo estetiğinde Türkiye, Orta Doğulular'ın yanı sıra Avrupalılar'ın da bir numaralı tercihi olma yolunda hızla ilerliyor.

Dik ve sıkı bir popo her kadının hayali. Bir çok kadın popolarını forma sokmak için doğal yolları tercih edip fitness salonlarına koşarken, bir çoğu da kolay yolu tercih edip bıçak altına yatıyor. Kadınların büyük talep gösterdiği popo estetiğinde Türkiye, Avrupa'nın yükselen yıldızı. Ortadoğu'dan gelen kadınlarından yanında Avrupa'dan da çok sayıda kadının popo estetiği için ilk tercihi Türkiye...

Son dönemlerde popo kaldırma operasyonlarına ilgi oldukça büyük. Avrupalılar tarafından da Türkiye’de yapılan popo estetiği operasyonlarına rağbet gösteriliyor. Tur şirketleri de bu nedenle harekete geçti ve Avrupa’dan Türkiye’ye popo estetiği için gelenlere kolaylık sağlamaya başladı. Hatta bazı sağlık merkezleri bu konuda yurt dışındaki acentelerle de anlaşma sağlıyor. Daha fazla kişiye ulaşmak için de Avrupa’da yayın yapan Türk kanallarına “Göz dolduran popolar için merkezimize bekliyoruz’’ şeklinde reklamlar veriliyor.

MÜDAHALE ÖNCESİ POPOLARININ FOTOĞRAFLARINI YOLLUYORLAR

Alınan bilgilere göre bu işlemi yaptırmak isteyen ve yurt dışında yaşayan kişiler, popo fotoğraflarını Whatsap veya mail yoluyla uzmanlara gönderiyor. Bu fotoğrafları inceleyen doktorlar da operasyon ve fiyat bilgisini iletiyor. Müşteriler, fiyat üzerinde anlaşma sağlaması durumunda uçakla Türkiye’ye getiriliyor ve 5 yıldızlı otellerde konaklama imkanları da sağlanıyor.

BREZİLYA İŞİ POPO REVAÇTA

Estetik merkezlerinden genellikle müşterilerin talebi ”Brezilya Poposu” adı verilen model oluyor. Bunun nedeni ise tayt ve pantolonlarda daha estetik görünmesi. Bu sonuca ulaşmak için denenen iki yöntemden ilki ise Silikon takılması. Bu operasyon sonucunda ömür boyu başka estetiğe gerek duymadan popo kullanılabiliyor, ancak enfeksiyon riski bulunuyor. İkinci bir yöntem ise aquafilling. Bu yöntemde herhangi bir cerrahi operasyon yapılmıyor, ancak ömrü 5 ile 8 yıl arasında oluyor. 

YORUMLAR
  55. yaşında 55 fotoğrafla Brad Pitt
55. yaşında 55 fotoğrafla Brad Pitt