A24.com.tr » magazin » Tuğçe Kazaz: AK Parti'den soğudum

Tuğçe Kazaz: AK Parti'den soğudum

Tuğçe Kazaz: AK Parti'den soğudum

Zaman zaman yaptığı ilginç çıkışlarla gündeme gelen eski manken ve oyuncu Tuğçe Kazaz, politik açıklamalar yapmaya devam ediyor.

Beyaz TV'de Tahir Sarıkaya'nın sunumuyla ekrana gelen "Uyan Türkiyem" isimli programa konuk olan Tuğçe Kazaz'dan AK Parti'ye eleştiri geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve iktidara verdiği destekle tanınan Tuğçe Kazaz, 2019’da yapılacak başkanlık seçimleriyle ilgili iktidara yüklendi.

İLGİLİ HABER Tuğçe Kazaz kimdir, AK Parti'yi neden eleştirdi, AK Parti'den aday mı olacak? Tuğçe Kazaz kimdir, AK Parti'yi neden eleştirdi, AK Parti'den aday mı olacak?

“Bende artık AK Parti’ye ufak ufak soğumalar başladı” diyen Tuğçe Kazaz, “FETÖ bütün oluşumlara girmiş. Yargıya, askeriyeye, istihbarata bulaşmışsa siyasete bulaşması çok kolaydır. Fakat bu siyasete hiç bulaşmamış gibi hava yaşanması ve bunların ortaya çıkarılmaması bende soğumalara neden oldu” ifadelerini kullandı. Kazaz’ın bu sözlerine programın sunucusu Tahir Sarıkaya, “Sizin bu eleştirinize şok oldum” diyerek yanıt verdi.

YORUMLAR
  Jet Sosyete Oyuncuları ilk defa kamera karşısında topluca poz verdi!
Jet Sosyete Oyuncuları ilk defa kamera karşısında topluca poz verdi!