A24.com.tr » dünya » The Walking Dead 9. sezon İZLE

The Walking Dead 9. sezon İZLE

The Walking Dead 9. sezon İZLE

Tüm dünyada büyük bir ilgiyle izlenen The Walking Dead 8. sezon ilk bölümü yayınlanıyor. Türkiye'de FX'in telif hakkları nedeniyle internet sitelerinde yer almıyor. The Walking Dead nereden izlenir?

 The Walking Dead 7. sezon ile izleyenleri büyük bir heyecana sürüklerken Rick ve Negan arasındaki savaşın hiddetlenmesi de The Walking Dead 8. sezon için merakları kat kat arttırmaya yetti. Geçtiğimiz sezonda Glenn ve Abraham'ın ölümüyle büyük bir hayal kırıklığına uğrayan TWD hayranları daha sonraki bölümlerde Rick'in ezik büzük bir karaktere dönüşmesiyle bu hayal kırıklıklarını daha da  arttırdı. Her şey sevimsizleşmeye başlıyor derken 7. sezon son bölümlerinde Rick'in tabiri caizse özüne dönmesi ve Negan'a karşı ekibini toplayarak direnme çabası yeniden izleyenleri hayata döndürdü. 

İLGİLİ HABER The Walking Dead 9. sezon 7 bölüm izle HD Türkçe altyazı The Walking Dead 9. sezon 7 bölüm izle HD Türkçe altyazı

TELİF HAKLARI ÜZDÜ

Geçtiğimiz sezon ilk kez uygulanan telif hakları kurallarından sonra birçok kişi diziyi izlemek için farklı yollar denedi ancak bir türlü başarılı olamadı. "The Walking Dead 8. sezon nereden izlenir" soruları şimdiden sorulmaya başlandı. The Walking Dead 8. sezon 1. bölüm 23 ekim pazartesi günü  FX’te yayınlanmaya başlayacak.

THE WALKİNG DEAD 8. SEZON 1. BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZI

THE WALKİNG DEAD 8. SEZON 1. BÖLÜM BOMBA GİBİ GELDİ

Geçtiğimiz sezon değişen yönetmen ile 1. bölümde yaşanan hikaye kurgusu önceki sezonlara nazaran daha farklı bir tad bırakırken The Walking Dead 8. sezon 1. bölüm ile yine aynı hazzı yaşatıyor. Rick ve Negan birbirlerini ortadan kaldırabilmek adına türlü oyunların içerisine girerek liderlik savaşına tutuşuyor. Glenn'i kaybeden Maggie, Rick'in yanında bulunarak intikam peşinde koşmaya devam ediyor. Carol, pesimist yapısının arkasında bulunan bağlılığıyla 8. sezonda tam anlamıyla Rick'le yol arkadaşlığı yaparak sürpriz sahnelerde yer alıyor. Rick'in cesur oğlu Carl ise yeni sezonda en büyük değişiml yaşayacak olan karakterlerden bir tanesi olacak gibi duruyor. Daryl, 7. sezonda olduğu gibi dostlarına olan ölümüne bağlılığı 8. sezon 1. bölüm ile yeniden dizi hayranlarına farklı boyutlarda gösteriyor.

THE WALKİNG DEAD KONUSU NE?

The Walking Dead, aynı adlı çizgi roman serisine dayanmaktadır. Roman, dünya çapında beklenmedik bir biçimde ortaya çıkan esrarengiz bir bulaşıcı beyinsel hastalık sonucu, modern medeniyetin sonunu getiren bir zombi salgınını konu eder. Bu dünyada, zombiler, hikayenin geçtiği bölgenin yerel argosunda "aylaklar" adıyla anılmaktadır. Sadece beyinleri yokedilerek etkisiz hale getirilebilen bu aylaklar, herhangi bir canlıyı yakalayıp parçalayarak yiyen "yaşayan ölüler" olarak betimlenmiştir. Aylaklar, ayrıca, sağlıklı insanları ısırarak veya tahrip ederek içlerindeki zombi virüsünü bulaştırma yoluyla kendileri gibi birer zombiye dönüştürebilmektedir. Seri, bu vahşi zombilerin ortaya çıkışını ve bu ani gelişme sonrasında kendilerini amansız bir yaşam mücadelesi vermek zorunda bulan bir küçük grubun hikâyesini ele almaktadır.

Grubun lideri, zombi salgını öncesi şerif yardımcılığı yapmış olan olan Rick Grimes'tır. Grup, her fırsatta grubun dinamiğini etkileyen/değiştiren yürüyen zombilerin korkusu ile yüzleşmektedir.

Hikaye, çoğunlukla ana karakter Rick Grimes'ın grubunun, aylak sürüsünden uzak ve güvenli bir yer aradıkları Atlanta metropol bölgesi ile Amerika'nın Georgia eyaleti çevresindeki kuzey kırsal bölgede geçmektedir. Konu, yaşam mücadelesi verenler bu grubun zombi sürüsüne karşılık hayatları ile kendi insanlıklarını dengelemeye çalışmaları, gruptaki üyelerin öldürülmeleri ile başa çıkmaları, tanıştıkları ve çoğu tehlikeli ya da yırtıcı olan başka insanlarla uğraşmaları gibi ikilemleri ele almaktadır.

THE WALKİNG DEAD 8. SEZON NASIL İZLENİR?

Walking Dead 8. Sezon izleme yöntemi Internet Download Manager
Internet download manager indirdikten sonra megashare.us sitesinden izleyeceğiniz bölümü indiriyoruz. Daha sonra eğer bilgisayarımızda yok ise BS Player indirip burada çalıştırıyoruz. BS Player indirmemizdeki amaç bu program alt yazıları online olarak arıyor ve hangisini indirmek istediğinizi size soruyor. Yine de bulamazsanız Menü > Altyazılar > “ Alt yazıları çevrimiçi kontrol et “ seçeneği şeklinde bulabilirsiniz.

The Walking Dead 8. Sezon izlemek isteyenler için yukarıda yöntemleri anlattık. Ayrıca diziyi Torrent olarak indirdikten sonra BS Player ile de dil dosyası bulabilirsiniz. Umarız yazımız sizlere yararlı olmuştur. Bir sorun veya öneriniz var ise bize bu konu altından yazabilirsiniz.

YORUMLAR
  Oscar Ödülleri'nin unutulmaz anları
Oscar Ödülleri'nin unutulmaz anları