A24.com.tr » magazin » The Walking Dead 7.Sezon Glenn ölüm sahnesi!

The Walking Dead 7.Sezon Glenn ölüm sahnesi!

The Walking Dead 7.Sezon Glenn ölüm sahnesi!

Geçtiğimiz sezon finalinde Negan'ın Rick ve ekibini rehin almasıyla birlikte Negan'ın kimi öldüreceği merak konusu olmuşken 7. sezonun ilk bölümnde Glenn'in ölmesi büyük yankı uyandırdı.

 The Walking Dead 7 sezon 1. bölümüyle izleyenleri büyük bir heyecana sürükledi. Negan'ın kimi öldürüceği merak edilirken hesaplarda hiç olmayan iki karakter Glenn Rhee  ve  'Abraham Ford'un ölümü The Walking Dead hayranlarına büyük bir şoka uğrattı. The Walking Dead Glenn dead

İLGİLİ HABER The Walking Dead 9. sezon 7 bölüm izle HD Türkçe altyazı The Walking Dead 9. sezon 7 bölüm izle HD Türkçe altyazı

Geçtiğimiz sezon sonunda 'Negan'ın kimi öldüreceği sorusuyla veda eden dizide, 'Abraham Ford' ve 'Glenn Rhee' karakterlerinin feci bir şekilde öldürülmesi dizinin hayranlarını üzdü.

THE WALKİNG DEAD GLENN ÖLÜMÜ

Özellikle ilk bölümden beri en sevilen karakterlerden biri olan 'Glenn'in bu şekilde diziye veda etmesi sosyal medyada büyük yankı buldu.

Dizinin baş senatristi ve yapımcısı olan Robert Kirkman, tepki beklediklerini ancak bu kadar büyük olacağını beklemediklerini itiraf etti.

THE WALKİNG DEAD 7 SEZON 2. BÖLÜM FRAGMANI

Uzun bir süredir merakla beklenen The Walking Dead 7. sezonu bomba gibi bir bölümle izleyiciye merhaba dedikten sonra The Walking Dead 7. sezon 2. bölüm fragmanı ile heyecan iyice arttı. Rick ve arkadaşları, Morgan'a karşı neler plalıyor? Morgan ve Rick arasında geçen hayatta kalma savaşını kim kazanacak merak konusu oldu. 

YORUMLAR
  Ünlü kadın oyuncuların boyları kaç? En uzun Bergüzar... En kısa Seren...
Ünlü kadın oyuncuların boyları kaç? En uzun Bergüzar... En kısa Seren...