A24.com.tr » magazin » The Walking Dead 7. Sezon 2. Bölüm Kaplanlı adam geldi

The Walking Dead 7. Sezon 2. Bölüm Kaplanlı adam geldi

The Walking Dead 7. Sezon 2. Bölüm Kaplanlı adam geldi

Bir yıldan bu yana büyük bir sabırla beklenen efsane dizi The Walking Dead 7. sezon 2. bölüm fragmanıyla izleyenleri büyük bir heyecana soktu. Rick ve Morgan düellosundan kim galip ayrılacak.

Uzun bir süredir merakla beklenen The Walking Dead 7. sezonu bomba gibi bir bölümle izleyiciye merhaba dedikten sonra The Walking Dead 7. sezon 2. bölüm fragmanı ile heyecan iyice arttı. Rick ve arkadaşları, Morgan'a karşı neler plalıyor? Morgan ve Rick arasında geçen hayatta kalma savaşını kim kazanacak merak konusu oldu...

İLGİLİ HABER The Walking Dead 9. sezon 7 bölüm izle HD Türkçe altyazı The Walking Dead 9. sezon 7 bölüm izle HD Türkçe altyazı

THE WALKİNG DEAD 7. SEZON 2. BÖLÜM FRAGMANI

 

 

 The Wlaking Dead 7. sezon 2. bölüm fragmanı izleyici karşısında. Aylardır süre hasret sona erdi ancak Türkiye’deki telif engeli nedeniyle pek çok kişi yeni bölümü izleyemedi. Yeni sezonun ilk bölümünü izleyenler ise adeta koltuklarından kalkamadı. Son zamanların en heyecanlı bölümü olarak açıklanan The Walking Dead 7. sezon 1. bölümde Abraham ve Glenn’in ölümü nefesleri kesti. Negan’ın ne kadar kötü bir karakter olduğu da böylelikle ortaya çıkmış oldu.

RİCK'İ ZOR GÜNLER BEKLİYOR

Bu sezon sadece 8 bölüm yayınlanacak olan The Walking Dead’de her bölüm film tadında olacak. Önümüzdeki bölümde ise Glenn ve Abraham ile vedalaşan Rick ve arkadaşları artık yeni hayatlarına alışmak zorundalar. Yeni sezonun en çok merak edilen karakteri King Ezekiel (Kaplanı olan adam) bu bölümde ekranlarda olacak.

YORUMLAR
  İşte madde madde yeni anayasa teklifi l Anayasa teklifinin tam metni yayınlandı
İşte madde madde yeni anayasa teklifi l Anayasa teklifinin tam metni yayınlandı