A24.com.tr » magazin » The Walking Dead 7. sezon 16. bölüm HD dizbox

The Walking Dead 7. sezon 16. bölüm HD dizbox

The Walking Dead 7. sezon 16. bölüm HD dizbox

The Walking Dead 7. sezon finali ile yine unutulmaz bir bölümle baş başa bırakıyor. Koca bir sezonun ardından Rick, kendisinden bekleneni yapıyor. Glennsiz geçen 7.sezonun son bölümü titretti.

 The Walking Dead 7. sezon 16. bölüm finaliyle izleyenleri yine aylarca meraklandıracak olaylarla geliyor. Aylaklar, Negan ve entrika derken bir sezon daha geride kaldı.  The Walking Dead 7. sezon 16. bölümü ile Rick ve arkadaşların amansız mücadelesi devam ediyor.

Dünyanın en çok izlenen dizilerinden biri olan The Walking Dead 7. sezon nefesleri kesmeye devam ediyor. Sezon başında ilk bölümde Glenn'in ölümünden sonra büyük bir heyecanla takip edilmeye devam eden dizinin yayınlanan son bölümü The Walking Dead hayranlarını adeta 'Zombi'ye çevirdi. Şimdi ise akıllar da The Walking Dead 8. sezon  ne zaman yayınlanacak mı sorusu geliyor..

Bölümü izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız......

THE WALKİNG DEAD 7. SEZON 15. BÖLÜM

İLGİLİ HABER The Walking Dead 7. Sezon 13. bölüm HD nereden izle-yebilirim The Walking Dead 7. Sezon 13. bölüm HD nereden izle-yebilirim

THE WALKİNG DEAD YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN ?

The Walking Dead 7. sezon 12. bölüm 6 mart pazartesi sabahı Türkçe dublaj olarak internette olacak. AMC’nin beklentileri karşılayıp karşılamayacağı merak konusu.Sоnrasında Türkiye'de Turkcеll TV + еkranlarında Türkçe dublаj olarak yayınlanacak.

THE WALKİNG DEAD YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

The Walking Dead 7. sezon 12. bölümü fragmanı yine bir çok konuda meraklandırmaya yetiyor. Rick bir anda uyanıyor ve tahmin etmediği bir arabanın içinde buluyor kendini. Michonne yine köyden çıkıyor ve zombilerin arasında bir yolculuk geçiriyor. Paul ve Rick'in oğlunun gizemli seyahati nereye varacak merak konusu. Bir diğer merak konusu ise Negan'ın Rick ve köyündekilere zarar verip vermeyeceği. 
YORUMLAR
  Sıla sosyal medyada alay konusu oldu
Sıla sosyal medyada alay konusu oldu