A24.com.tr » eğitim » TEOG sınavı ne zaman? TEOG 2. dönem sınav tarihi

TEOG sınavı ne zaman? TEOG 2. dönem sınav tarihi

TEOG sınavı ne zaman? TEOG 2. dönem sınav tarihi

Liseye giriş öncesi binlerce öğrencinin ter dökeceği TEOG'da sona gelindi. TEOG 2. dönem sınavının tarihi belli oldu. Peki sınav ne zaman yapılacak?

Liseye geçiş için ortaokul 8. sınıf öğrencilerinin katılım sağladığı sınav olan TEOG'un 2. dönem sınavlarına sayılı günler kaldı. Peki TEOG 2. dönem sınavı ne zaman? 2. TEOG ne zaman?

TEOG 2. DÖNEM SINAV TARİHİ

Ülke genelinde binlerce ortaokul 8. sınıf öğrencisinin merakla ve heyecanla beklediği TEOG 2. dönem sınavı için artık gün sayılıyor. Öğrenciler bir süredir hem derslerine hem de TEOG sınavına hazırlıklarını yapıyordu. TEOG 2. dönem sınavı 26-27 Nisan tarihlerinde tamamlanacak. Sınavların mazereti ise 20-21 Mayıs tarihinde yapılacak.

Sınava katılım sağlayacak olan öğrenciler ilk gün Türkçe, Matematik ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinden, ikinci gün de Fen Bilimleri, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük ve Yabancı Dil derslerinden sınavlara katılacak. ..

ORTAK SINAVLAR 1. GÜN OTURUMU

ORTAK SINAVLAR 2. GÜN OTURUMU

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANIR?

Soru ve cevaplar, hem yazılı hem de ders öğretmenlerinin anlatımıyla videolu olarak Milli Eğitim Bakanlığı'na ( MEB) bağlı olan "Eğitim Bilişim ağı (EBA)" internet adresi olan "www.eba.gov.tr" üzerinden Haziran ayında açıklanacak.

YORUMLAR
  Evlerini terk etmeyerek büyük sorunlara yol açan inatçı ev sahipleri!
Evlerini terk etmeyerek büyük sorunlara yol açan inatçı ev sahipleri!