A24.com.tr » magazin » Tarkan'ın evliliği hakkında flaş iddia

Tarkan'ın evliliği hakkında flaş iddia

Tarkan'ın evliliği hakkında flaş iddia

Sade bir törenle dünya evine giren Mega Sstar Tarkan ve Pınar Dilek'in düğün töreninin önümüzdeki günlerde yapılacağı öğrenildi.

 Ünlü sanatçı Tarkan geçtiğimiz Cuma günü Pınar Dilek ile evlendi. Tarabya'daki villasında düzenlenen nikah töreninde çiftin aileleri yer aldı. Sade bir törenle evlenen çiftin önümüzdeki günlerde düğün töreni gerçekleştireceği öğrenildi. Peki

PINAR DİLEK HAMİLE Mİ

Yaz aylarında evlenmesi beklenen çiftin sürpriz bir kararla dünyaevine girmesi kafaları karıştırdı. İddiaya göre, Pınar Dilek hamile olduğu için nikah tarihi öne çekildi.

 

Tarkan-Pınar Dilek evliliği sosyal medyada da günün en çok konuşulan konusu oldu. Tarkan ve Pınar Dilek Twitter'da TT oldu. Son bir saat içerisinde Tarkan'ın evliliği hakkında binlerce tweet atıldı...

TARKAN-PINAR DİLEK EVLİLİĞİ SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Pınar Dilek'i güzel bulmayanla arama mesafe koyarım.
Tarkan 5 yıldır birlikte olduğu Pınar Dilek'le evlenmiş.Bize mutluluk dilemek düşer.Hayırlısı olsun.
Sabah sabah dunya basima yikildi Tarkan ve Pınar Dilek evlendiPınar dilek valla çok ballı kızmış ne diyim kaptı lokum gibi çocuğu yalnız gözüm kaldı benim olmalıydı benim
Yani Tarkan Pınar Dilek'le evlenmese neticede bizimle de evlenmicekti di mi sonuçta hepimizle evlenemez ki üzülmeyin hanımlar

Gitti gül gibi Tarkan... :( Tarkan ve Pınar Dilek evlendi
Pınar Dilek vay be Tarkan evlendi ha hiç olmadı bu
Tarkan ve pınar dilek hayırlı olsun en sevdiğm sanatçı yalnız tarkan o nasıl bir yakısıklılık o nasıl tatlı gülumseme hep mutlu ol
Tarkan ve Pınar Dilek evlenmiş Bizede mutluluklar dilemek düşer

TARKAN, PINAR DİLEK İLE EVLENECEĞİNİ İLK KEZ HÜRRİYET'E AÇIKLAMIŞTI

Tarkan beş yıldır birlikte olduğu Pınar Dilek’le evleneceğini Kıbrıs’taki yılbaşı konserinin ardından ilk kez Hürriyet’e açıklamıştı. Tarkan’ın “Pınar’la huzurlu bir ilişkim var. Kısmet olursa 2016’da evleneceğim” sözleri basında yankı uyandırmıştı.

PINAR DİLEK KİMDİR?

Doğum tarihi: 1986
Doğum yeri: Almanya (Duisburg)
Boyu: 1.57

Megastar Tarkan’ın büyük bir aşkla evliliğe yelken açtığı sevgilisi Pınar Dilek Almanya Duisburg doğumlu. 30 yaşındaki Dilek’in annesi Elazığ’lı, babası ise Şanlıurfa’lı.

Küçüklüğünden beri büyük bir Tarkan hayranı olduğu ortaya çıkan Pınar Dilek, beş yıl önce Tarkan’ın Almanya konseri sonrasında ünlü sanatçı ile tanışmış ve arkadaşlık ile başlayan ilişkisi kısa sürede aşka dönüşmüştü.

TARKAN KİMDİR?

Tarkan Tevetoğlu veya kısaca Tarkan Türk şarkıcı, şarkı sözü yazarı, besteci, yapımcı ve aranjör.

Batı Almanya'nın Renanya-Palatina eyaletindeki Alzey kasabasında doğup büyüdü, 1986'da ailesiyle beraber Türkiye'ye geldi ve müziğe çocukluk yıllarında başlayan ilgisi sonucunda, lise hayatına başladığı Karamürsel'de ilk müzik eğitimini almaya başladı. İlerleyen yıllarda İstanbul Plak şirketinin sahibi Mehmet Söğütoğlu ile tanışarak şirket ile bir albüm anlaşması imzaladı.

Tarkan, 1992'nin son aylarında ilk stüdyo albümü Yine Sensiz'i, piyasaya sürdü ve albümdeki "Kıl Oldum" şarkısıyla çıkış yaptı. 1994'te yayımladığı ikinci stüdyo albümü Aacayipsin ve 1997'de yayımladığı üçüncü stüdyo albümü Ölürüm Sana ile ticari başarı yakaladı. Ölürüm Sana albümünden çıkan "Şımarık" single'ı, birçok ülkenin ulusal listesine giriş yaptı. 1998'de Universal Music Group ile anlaşma imzaladı. 1999'da piyasaya sürdüğü toplama albümü Tarkan, çeşitli ülkelerden platin ve altın sertifikalar kazandı. 2001'de yayımladığı dördüncü stüdyo albümü Karma'daki "Kuzu Kuzu, "Hüp" ve "Verme" şarkılarını kliplendirdi. İki yıl sonra çıkan Dudu albümüyle yeniden ticari başarı yakaladı, 2006'da Come Closer adlı ilk İngilizce albümüyle bazı Avrupa listelerine giriş yaptı. "Bounce" ve "Start the Fire", albümden çıkan single'lar oldu. Tarkan, bir yıl sonra, altıncı stüdyo albümü Metamorfoz'u yayımladı. Albümdeki şarkıların sözleri, Türk Dil Kurumu tarafından takdir edildi. 2010 yılında yedinci stüdyo albümü Adımı Kalbine Yaz dinleyiciyle buluştu ve Türkiye'de yılın en çok satan albümü oldu.

Müzikal projelerinin yanı sıra çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde de yer alan Tarkan, Türk basını tarafından Megastar, dünya basını tarafından Popun Prensi ve Boğazın Prensi olarak anılmaktadır. Bugüne kadar 15 milyonun üzerinde albüm satmıştır ve ödülleri arasında, on dört Kral Müzik Ödülü, altı Altın Kelebek Ödülü ile bir Dünya Müzik Ödülü bulunmaktadır.

YORUMLAR
  90'lı yıllara damga vuran diziler
90'lı yıllara damga vuran diziler