A24.com.tr » dünya » swing ne demek? Swinger partisi kanlı bitti

swing ne demek? Swinger partisi kanlı bitti

swing ne demek? Swinger partisi kanlı bitti

Swinger kelime anlamı olarak "hızlı yaşamı" ifade etse de günümüzde "eş değiştirme" olarak bilinen bir yaşam tarzı. İngiltere'de bu yaşam tarzını uygulayan 450 kişilik grubun partisinde kan aktı.

 İngiltere'nin Surrey bölgesinde lüks bir evde gerçekleşen swinger partisi kanlı bitti. Yaklaşık 450 kişinin katıldığı partide bir kişi öldü iki kişi yaralandı.

1 KİŞİ ÖLDÜ
Komşular sabaha karşı 2.30 sularında silah seslerinin duyulduğunu ardından ambulans ve polisin olay yerine ulaştığını belirttiler. Olay yerine ulaşan polis bir kişinin öldüğünü iki kişinin yaralandığını tespit etti.

ESRARENGİZ ÖLÜM ARAŞTIRILIYOR
Olaya şahit olan bir komşu, "Gece vakti spor arabaların olay yerinden hızla uzaklaştığını gördüm, hemen ardından polis ve ambulans geldi. Partiye katılan insanlar evden çıkıp olay yerine doğru geliyorlardı. Herkes dehşete düşmüştü. Köy halkı bu sabah büyük bir şok geçirdi." diye konuştu. Polis esrarengiz olayı incelerken olay yerinde bulunan kullanılmış kondom ve kanlı bir mendilin olayla ilişkisini araştırıyor. Cinayetle iligili şu ana kadar bir tutuklama gerçekleşmedi.

YORUMLAR
  10 Ünlü ismin cilt bakım sırları. Cilt güzelliği nasıl sağlanır?
10 Ünlü ismin cilt bakım sırları. Cilt güzelliği nasıl sağlanır?