A24.com.tr » magazin » Survivor'ı kim kazandı, şampiyon kim oldu, Final sms oy sıralaması

Survivor'ı kim kazandı, şampiyon kim oldu, Final sms oy sıralaması

Survivor'ı kim kazandı, şampiyon kim oldu, Final sms oy sıralaması

Survivor 2017 birincisi kim oldu? Survivor'da 5 ayın sonunda Adem ve Ogeday finalist koltuğuna oturdu. Canlı yayında belli olacak olan yarışmacı sonucunda şampiyon kim olacak merak konusu.

 Survivor 2017'de büyük final günü geldi çattı. Survivor'ın beklenen finalinde Adem Kılıççı ve Ogeday Girişken finalist koltuğunda oturuyor.

Peki sizce şampiyon kim olur?  Haberin aşağısındaki yorum bölümüne yazmayı unutmayın.

Survivor final haftası ile milyonları ekran başına kilitledi. Survivor'da dün akşam son oyunlar oynandı. Survivor yarı finale adını yazdıran iki isim Serhat ve Ogeday oldu. Adem ve Sema Kıbrıs'ta sms oylamasına çıkarak üçüncü yarı finalist olmak için yarıştılar. Daha fazla oy alarak yarı finalist koltuğuna adını yazdıran isim Adem Kılıççı oldu. Dün akşam Survivor'a veda eden isim ise Sema Apak oldu.

İşte dün finale kalan isimler

1. Finalist: Adem

2. Finalist: Ogeday

Elenen isim: Serhat

TV 8 CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ADEM NELER SÖYLEDİ?

"Gelirken Survivor'a iki hayalim vardı. İlk hayalim burda olmaktı. İkinci hayalimse şampiyon olmaktı. Her şeyden önce burada gerçek Adem'i yansıtmak istedim. Aileme, sevenlerime layık olmaya çalıştım. Savaşcı ruhum var. Yaptığım işte savaşcı andıran bir iş. Temas sporu yapıyorum. Boksörüm. Yaklaşık 20 yıla kadar ülkemin bayrağını dalgalandırdım. Bugün burdayım ve 20 yılda yaptığım şeylerim mükafatını alıyorum. Gerçekten birilerin kalbini kazanmışım. Aileme bu duyguyu yaşattığım için çok mutluyum. Karar ne olursa olsun. Hakketmişim ki buradayım. Herkes için hayırlısını diliyorum."

OGEDAY NELER SÖYLEDİ?

"Tabiki de buraya gelirken çok şartlardan geçtik. Aileme çok teşekkür ediyorum. Ben de çok büyük emekleri var. Beni ben yapan spor karakter yaratmaz ama onu ortaya çıkartır bana hep bu felsefeyi kazandıran antrenörlerimdir. Buraya geldim kendimi yansıttım tamamen kendim oldum. Kendim olurkende bana halkın desteği halkın duaları durumlarından dolayı desteklemeyenler herkese çok çok teşekkür ederim. Burada bulunmaktan çok keyif alıyorum çok gurur duyuyorum. Herkes çok haketti. İnşallah güzel bir sonuç olacak. Ben anneme verdiğim sözü tuttum. Herkesin hakkında hayırlısı olsun. Herkese başarılar diliyorum."

Survivor'da dün akşam nefes kesen bir final heyecanı yaşandı. Yarışmanın artık sonuna gelindiği bugünlerde yarı finale kalan 3 yarışmacı Ogeday, Adem ve Serhat arasında kıyasıya bir yarış yaşandı. Dün akşam bir isim daha hayallerine veda etti. Peki Survivor'da dün akşam neler yaşandı?

Survivor yarışmasında dün akşam yarı finale kalan 3 isim tek tek fikirlerini paylaşırken, bugüne kadar yarışan tüm yarışmacılarda final hakkında görüşlerini paylaştılar. Survivor'da yarı final koltuğuna oturan 3 yarışmacı Adem, Serhat ve Ogeday heyecan dolu anlar yaşarken, finale kalacak yarışmacı gelen oyların sonucunda belli oldu.

Ailelerin de görüşlerinin alındığı yarı final akşamında onlarında final koltuğunda oturan çocukları kadar heyecanlı oldukları konuşmalarından anlaşıldı.

SERHAT ÖZÜR DİLEDİ

Serhat dün akşam oylamanın yapıldığı sırada bir açıklamada bulundu. Bunu yapmazsam içimde ukde kalacak diye sözlerine başlayan Serhat, 'adada tabiki hepimizin hataları oldu. Benimde hatalarım olmuştur ama bir tanesi benim içimde kaldı. Bunu burada halletmezsem vicdan azabı çekerim. O yüzden kendimden yaşça küçük kardeşim Eser'den özür diliyorum. Onunla girdiğimiz münakaşa olmamalıydı.' dedi.

Bunun üzerine söz alan Eser West, madem böyle bir şey yaptı bu dakikadan sonra benim Serhat ağabeyimdir dedi ve iki yarışmacı aralarındaki kırgınlığı geride bırakarak yarı final akşamında bir birlerine sarılarak barıştı.

SEMA VE PINAR TARTIŞTI

Sema ve Pınar arasında yaşanan gerginlik yarı final akşamında ortamın bir anda buz kesmesine neden oldu. Pınar'ın, kariyerlerindeki bir olaydan bahsettiği gecede, Sema'nın ona iftira attığını ve bunu Survivor'dan çıktığında antrenörlerine de danışarak doğruladığını açıklayarak bu konuyu da açıklığa kavuşturmuş olalım dedi. Sema'nın verdiği cevapların ardından ortamın gerilmesine Acun Ilıcalı müdahale etti ve burası şuan bunun yeri değil diyerek yarı final akşamında gerginliğin uzamasına engel oldu.

Survivor 2017 gönüllüler takımı : Survivor finalin koltuğuna içlerinden Ogeday'ı oturtan gönüllüler takımı birbirinden iddialı isimlerle doluydu. Kadroda yer alan en flaş isim ise Survivor'ı yarıda bırakan Eser West'ti. Gönüllüler kadrosundaki diğer isimlerde şunlardı : Volkan Çetinkaya, Gökhan Gözükan, Tuğçe Melis Demir, Fulya Şahin, Denisa, Elif Şadoğlu, Burçak Tuncer, Bulut Özdemiroğlu, Anıl Karakurt, Sadin Bakır, Yiğit İzik

Survivor 2017 ünlüler takımı : Final koltuğuna Adem Kılıççı'yı oturtan ünlüler takımında Serhat Akın ve İlhan Mansız gibi Türkiye'nin en tanınmış futbolcuları vardı. Survivor ünlüler takımının diğer üyeleri de şunlardı : Furkan Kızılay, Berna Öztürk, Seda Demir, Tarık Mengüç, Sema Apak, Sedat Kapurtu, Pınar Saka, Adem Kılıççı, Şahika Ercümen, Sabriye Şengül, Fatih Hürkan

İLGİLİ HABER Survivor Adem Kılıççı kimdir kaç yaşında Survivor Adem Kılıççı kimdir kaç yaşında

İLGİLİ HABER Survivor Ogeday kimdir, şampiyon mu oldu, Survivor'ı kim kazandı? Survivor Ogeday kimdir, şampiyon mu oldu, Survivor'ı kim kazandı?

YARI FİNALE KALDIĞINI ÖĞRENİNCE ÇIĞLIK SESLERİ GELDİ

Yarı final gecesinin sonuna gelindiğinde kazanan ilk yarışmacının Adem Kılıççı olduğunu açıklayan Acun Ilıcalı ardından ikinci finalisti açıkladı. Büyük bir heyecana sahne olan bu anlarda yarışmacıların panik halleri yüzlerinden okunuyordu. Acun Ilıcalı'nın, Ogeday'ın ismini açıklamasının ardından salonda çığlık sesleri geldi. Ogeday'ı destekleyenlerin oldukça sevindiği gözükürlen, gönüllüler takımının yarışmacıları da büyük sevinç yaşadı.

Serhat rakiplerinden daha az oy alarak elenen isim oldu

SURVİVOR FİNALİ NASIL OLACAK?

Bu gecede bir oylama yapılacak. Serhat, Ogeday ve Adem bu akşam final koltuğuna oturabilmek için oylamaya çıkacak olan isimlerden daha düşük oy olana yarışmacı hayallerine veda edecek. Bu akşam canlı yayınlacak bölümde yarı finale kalan yarışmacılar açıklanacak

SEMA APAK ELENDİ

Survivor’da hızlandırılmış turlarda ilk önce Berna ardından Sabriye elenmişti dün akşam da İlhan Mansız elenmişti. Bu akşam yapılan yarı final öncesi yarışmalarda da elenen isim Sema Apak oldu. Survivor 2017'de son elenen ismin Sema Apak olduğunu Acun Ilıcalı açıkladı.

Survivor Sema Apak kimdir?

Survivor 2017 Ünlüler takımında yarışan Milli atlet Sema Aydemir Apak veya Sema Apak, 17 Ağustos 1985'te Bursa'da doğdu. 400 metre engelli yarışlarıyla tanınan kısa mesafeci atlet. 1.69 boyunda ve 54 kg ağrlığındadır. 31 yaşındaki Sema Aydemir Apak geçmiş yıllarda heptatlon branşında boy gösterdi. Londra 2012 Yaz Olimpiyat Oyunlarında 4x400 metre bayrak yarışında yarışma hakkını elde etti.

400 metre engelli branşında en iyi derecesini 6 Haziran 2012 tarihinde Ankara'da yapılan yarışta 56.62 sn'lik derecesiyle elde etti. 2004 Atina Olimpiyat Oyunlarında bronz madalyası bulunun Türk çekiç atma sporcusu Eşref Apak ile evlenmiş, bu evlilikten Ali isminde bir oğlu olmuştur. Artık "Aydemir" soy ismini taşıyacak olan Sema, Survivor yarışmasına katılmadan önce Eşref Apak ile anlaşmalı olarak ayrıldı.

 

YORUMLAR
  • Bu içeriğe 1 yorum yapıldı.
  • Mustafa Özer 2017-06-23 22:15:23

    Kızları koruyup kollarını değil , kızları dövmeye kalkanı şampiyon yaptılar . Türk milletinin ruhunda vardır mazlumdan yana olmak , biz millet olarak ne zaman bu hale geldik , yazık çok yazık gençlerimiz , çocuklarımız kimi örnek alsın şimdi. ...

  Tokyo Otomobil Fuarı'na damgasını vuran konsept araçlar...
Tokyo Otomobil Fuarı'na damgasını vuran konsept araçlar...