A24.com.tr » medya » Survivor'da oynanılan “Anlat Bakalım” ödülünü kim kazandı? gelecek bölümde neler olacak?

Survivor'da oynanılan “Anlat Bakalım” ödülünü kim kazandı? gelecek bölümde neler olacak?

Survivor'da oynanılan “Anlat Bakalım” ödülünü kim kazandı? gelecek bölümde neler olacak?

Tv8'in fenomen programı Survivor'da yine heyecanlı anlar yaşandı. Anlat Bakalım'da eğlenceli anlar yaşandı. Peki ödülü kim kazandı?

Survivor yine bu akşamda eğlenceli anlar yaşandı. Peki Anlat Bakalım'ı kim kazandı? gelecek bölümde neler olacak?

Survivor 2017’de ünlülerin yapmış olduğu stratejik hamlelere eğer izleyici bir dur demezse ya da Gönüllüllerin sevilen ve takipçisi çok olan adaylardan Ogeday yada Berna’yı Adem ve İlhan’ın karşısına çıkarmazsa eleme devam edecek ve her hafta bir elenme olacak.

Acun Ilıcalı Kimdir?

29 Mayıs 1966’da Edirne’de dünyaya geldi.Erzurum, Ilıca ilçesi doğumlu Ergün ve İlknur Ilıcalı’nın ikinci çocuğudur. Ömer Cenker Ilıcalı adında bir abisi vardır. Babası müteahitti annesi de üniversite eğitimi almış bir müdürdü.

5 yaşında okula gitmeye başladı ilk ve orta öğretimini Edirne İstiklâl İlköğretim Okulu’nda tamamladı. Lise eğitimine ise İstanbul’da Kadıköy Maarif Koleji’nde devam eden Ilıcalı,Kadıköy Anadolu Lisesi’ni bitirdikten sonra, İstanbul Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü’nü kazandı, fakat öğrenim hayatı 7 yılın sonunda tamamlanamadan sona erdi.
19 yaşında iken 1988 yılında Seda Ilıcalı ile evlendi ve bu evliliğinden Banu adında bir kız çocuğu sahibi oldu. Kızının doğumundan 10 ay sonra 1990 senesinde anne ve babasını trafik kazasında kaybetti.Acun Ilıcalı yaşadığı bunalımın etkisiyle eşi Seda’dan ayrıldı. Acun Ilıcalı 1995 senesinde bir kot dükkanı açarak ticarete atıldı ama başarılı olamadı.Bir arkadaşı vasıtasıyla İlker Yasin’le tanışan Acun Ilıcalı Beşiktaş muhabiri oldu. Daha sonra Şansal Büyüka’nın ekibine, Show TV’ye transfer oldu.2002 yılında Acun Firarda adı altında ayrı bir program yaparak sunmaya devam etti.

 

YORUMLAR
  Kikirik'in büyük değişimi
Kikirik'in büyük değişimi