A24.com.tr » magazin » Survivor'da ödül oyununu kim kazandı - (İletişim-mesajlaşma) 25 Nisan 2017

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı - (İletişim-mesajlaşma) 25 Nisan 2017

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı - (İletişim-mesajlaşma) 25 Nisan 2017

Survivor'da Salı akşamı Ünlüler takımı ile Gönüllüler takımı arasında mesajlaşma ödüllü oyun için büyük bir çekişme yaşandı. Peki oyunu hangi takım kazandı? İşte gelişmeler...

Survivor'da bu akşam oynanan ödül oyununda iki takım yarışmacıları da nefes kesen dakikalar yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı bu akşam mükemmel bir ödül için yarıştılar. İki takım yarışmacıları da ödülü alabilmek adına zorlu parkurda mücadele ettiler. Alp Kırşan ödülü açıkladığı an da iki takım yarışmacılarının da ağzı açık kaldı. Artık Survivor'da son dönemlere girilirken ödüllerin kalitesi de artıyor. Peki, Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte, Survivor'da bu haftanın eleme adayları sizlerle.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2017'de bu akşam oynanan ödül oyununda iki takım yarışmacıları da kıran kırana mücadele ettiler. Ünlüler ve gönüllüler takımı iletişim ödülü için yarıştı ve kazanan takım Ünlüler oldu.

Şahika ve Berna arasındaki son yarışı Şahika kazandı ve Ünlüler aileleriyle mesajlaşma ödülü kazandı.

KİM ELENECEK?

Survivor'un eleme konseyinde 3 adaydan biri adaya veda edecek. Eleme adaylarından hepsi Ünlüler takımından çıktı. Bakalım Sabriye, Şahika ve Sema'dan hangisi elenecek.

 

YORUMLAR
  Seksi gözüken dudakların sırrı açıklandı bakın seksi dudaklı olmanın sırrı ney?
Seksi gözüken dudakların sırrı açıklandı bakın seksi dudaklı olmanın sırrı ney?