A24.com.tr » medya » Survivor'da kimlerin adı yazıldı 27 şubat eleme potasındaki isimler

Survivor'da kimlerin adı yazıldı 27 şubat eleme potasındaki isimler

Survivor'da kimlerin adı yazıldı 27 şubat eleme potasındaki isimler

TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor'da dokunulmazlık oyunlarının ardından potaya giren isimler belli oldu. İşte 27 şubat eleme potasındaki isimler...

 Survivor'da dün akşam oynanan dokunulmazlık oyunlarının ardından yarışmaya veda etmesi muhtemel 4 kişi belirlendi.

İlk dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı iki aday belirlemiş gözler ikinci dokunulmazlık oyununa çevrilmişti. İkinci günde oynanan dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kaybetti. Peki gönüllüler takımında kimlerin adı yazıldı? İşte dokunulmazık oyunlarından çıkan pota 4'lüsü...

Survivor 2017 mücadele içinde geçerken, en önemli oyunlardan biri olan dokunulmazlık oyununda tam anlamıyla iki takımda kaosa sürüklendi. İlk günlerden beri ada hayatında arkadaşlarıyla ilişki kurmakta zorlanan Sabriye oyunun kaybedilmesinin ardından ilk aday olurken, bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Furkan, Fatih'in adını verdi. Bu sonuçların ardından Sabriye ve Fatih ünlüler takımında eleme adayı olurken gözler ikinci oyuna çevrildi.

İkinci dokunulmazlık oyununa daha farklı bir enerji ile çıkan ünlüler takımı gösterdikleri performans ile oyunu kazandı. Bu sonucun ardından gönüllüler takımından iki aday elenme potasına kondu. Elenme potasında takım oylamasıyla Sadin'in adı yazılırken, bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Gökhan, Erdi'nin adını verdi.

Bu sonuçların ardından Ünlüler takımından Sabriye ve Fatih. Gönülllüler takımında ise Erdi ve Sadin elenme adayı olarak potaya konan isimler arasında yer aldı.

YORUMLAR
  Lotoyu tutturmanızdan daha olası 10 şey
Lotoyu tutturmanızdan daha olası 10 şey