A24.com.tr » medya » Survivor'da kim elendi? Survivor'da elenen isim? adaya kim veda etti?

Survivor'da kim elendi? Survivor'da elenen isim? adaya kim veda etti?

Survivor'da kim elendi? Survivor'da elenen isim? adaya kim veda etti?

Tv8'in fenomen programı Survivor'da yine heyecanlı anlar yaşandı. Konseyde elenen isim oldukça şaşırttı. Peki adaya kim veda etti?

 Survivor'da bu hafta yaşananlar yine herkesi ekran başına kilitledi. Peki bu hafta neler yaşandı? aday kim veda etti?

 TÜRK-YUNAN YARIŞMASININ KAZANANI TÜRKİYE OLDU

Yarışmaya adeta renk katan bu oyun tüm severleri ekran başına topladı. Acun'un açıklamasından sonra Gönüllüler ve Ünlüler birleşerek Yunan survivor takımının karşısına bir takım çıkardı.

MÜTHİŞ MÜCADELENİN İLK RAUNDU TÜRKİYE'NİN

Yunan ve Türk survivorlar arasında geçen mücadelede takımlar kozlarını paylaştı. Müthiş mücadelenin galibi Türkiye takımı oldu. Ödül ise Mikonos adasında bir tatil.

VE ÖDÜLÜN GALİBİ TÜRKİYE

Müthiş bir heyecanla izlenen Türk - Yunan mücadelesinin ikinci raundunda kozlar paylaşıldı. Çekişmeli geçen bu raundda kazanan yine Türk takımı oldu ve ödülün sahibi oldu.MÜCADELEDE SABRİYE ŞOV!

Survivor'un en renkli ve en vazgeçilmez yarışmacısı olan Sabriye Şengül, Yunan mücadelesine damgasını vurdu. Müthiş bir performans gösteren Sabriye, takımı adeta sırtlayarak ödülü kazandırdı. Daha sonra seramonide hem takım arkadaşlarından hemde Acun Ilıcalı'dan büyük övgüler aldı.

BİRİNCİ DOKUNULMAZLIK ÜNLÜLERİN

Dokunulmazlık oyunlarının öneminin arttığı bu dönemde, ilk oyunda büyük mücadele yaşandı. Ve bu mücadelenin galibi ünlüler oldu.
Ada konseyine giden Gönüllülerde ilk eleme adayları Ogeday ve Volkan oldu.İKİNCİ DOKUNULMAZLIK GÖNÜLLÜLERİN

İlk dokunulmazlığı kaybeden Gönülllülerde büyük bir hırs vardı. İkinci dokunulmazlık oyunu da büyük bir çekişmeyle devam etti. Ve bu oyunun kazananları Gönüllüler oldu.
Ada konseyine giden Ünlüler, büyük bir strateji yaptı. Adem Sabriye için kendini riske attı ve arkadaşlarına potaya beni yazın dedi. Takımda bunu onaylayarak gönüllerin karşısına Adem ve İlhan'ı çıkardı.

ELEME POTASI ŞEKİLLENDİ

Ada konseylerinden sonra eleme potası yerine oturdu. Eleme potasında Ogeday, Volkan, Adem ve İlhan yer aldı. Bu 4 kişiden biri bu akşam adaya veda edecek.

YORUMLAR
  İletişim problemine drone'lu çözüm
İletişim problemine drone'lu çözüm