A24.com.tr » magazin » Survivor'da kim elendi? 29 mart elenen isim Erdi, Bulut, Gökhan, Berna sms sıralaması

Survivor'da kim elendi? 29 mart elenen isim Erdi, Bulut, Gökhan, Berna sms sıralaması

Survivor'da kim elendi? 29 mart elenen isim Erdi, Bulut, Gökhan, Berna sms sıralaması

TV8 ekranlarında yayımlanan Survivor'da bu akşam eleme heyecanı yaşanıyor. Erdi, Bulut, Gökhan ve Berna'nın potada olduğu konseyde kim elendi? İşte sms sıralaması ve detaylar...

Survivor'da 29 mart eleme heyecanı yaşanıyor... Survivor'da salı gününden ertelenen eleme bu gece yapılıyor. Acun Ilıcalı elemenin neden ertelendiğini de açıkladı. TV8 yayın akışını değiştiren 2 maçın canlı yayını oldu. Survivor'daki elemede bu hafta adaya veda eden isim gönüllüler takımından olacak. Survivor SMS oylamasına çıkan gönüllüler üyesi : Gökhan Gözükan, Berna Keklikler, Erdi Ünver ve Bulut Özdemiroğlu olmuştu. Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı da işte bu 4 isimden SMS oylaması sıralamasına göre sonuncu olan isim olacak.

SURVİVOR BULUT KİMDİR ELENDİ Mİ?

Peki eleme adayı olan isimler kimdir? Bulut Özdemiroğlu ile başlayalım. Göz6 yarışmasının finalistlerinden Bulut Özdemiroğlu, Eser West'in vedasının ardından Survivor'a dahil oldu. Bulut Özdemiroğlu'nun en büyük hayali bir Survivor ve şampiyon olmak. 28 yaşında olan Bulut Özdemiroğlu meslek hanesine blogger yazıyor. Bulut Özdemiroğlu aslen Düzceli. Beykent Üniversitesu'nde grafik dizayn bölümünde eğitim alan Bulut Özdemiroğlu, gastronomi ve tiyatro alanında da eğitim aldı. Sakaryaspor ve Fenerbahçe alt yapısında futbol da oynayan Bulut Özdemiroğlu, 6 yıl da kolej liginde basketbol oynadı.

Survivor’da bu hafta cevabı merakla beklenen soru cevabını buldu. Bu hafta Survivor’a veda eden isim Cumartesi ve Pazar günleri yapılan dokunulmazlık oyunlarını kaybeden gönüllüler takımından bir yarışmacı oldu. SMS oylamasına çıkan yarışmacılar ise: Gökhan Gözükan, Berna Keklikler, Erdi Ünver ve Bulut Özdemiroğlu olmuştu.

Survivor’da elemeye kalan Berna, Erdi, Bulut ve Gökhan’dan en az SMS oyunu alan yarışmacılardan Bulut Özdemiroğlu adaya veda eden isim oldu.

BULUT ÖZDEMİROĞLU KİMDİR?
28 yaşında olan Bulut Özdemiroğlu, Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Hasan Özdemiroğlu’nun oğludur. Bloggerlık ve kreatif içerik üreticiliği yapan yarışmacı, Beykent Üniversitesi Grafik Dizayn bölümünde eğitim gördükten sonra uzun yıllar Sakaryaspor ve Fenerbahçe alt yapılarında futbol oynadı. Üniversite yıllarında basketbol oynayan Bulut Özdemiroğlu, son yıllarda crossfit sporuyla ilgileniyor.Göz6 yarışmasının finalistlerinden Bulut Özdemiroğlu, Eser West’in vedasının ardından Survivor’a dahil olmuştu

SURVİVOR ERDİ ÜNVER KİMDİR ELENDİ Mİ?

Survivor'a Göz6 evinden gelen Erdi Ünver maço tavırları ile Semih Öztürk'e benzetiliyor.
İstanbul Bayrampaşa semtinde oturan Erdi Ünver gerçekte Kırklareli'li ve aslen Boşnaktır. Erdi Ünver Gümrük komisyonculuğu yaparak geçimini sağlıyor. Asıl hayali ise futbol menajeri olmak. 28 yaşında olan Erdi Ünver, Survivor'daki kötü performansı ile akıllara kazındı.

SURVİVOR BERNA KEKLİKLER KİMDİR ELENDİ Mİ?

Göz6 evinden birinci olarak Survivor'a katılan Berna KekliklerAlmanya doğumlu. Gurbetçi bir ailenin kızı olan Berna Keklikler Almanya'da güzellik yarışmasında derece almış bir isim. Türkiye'ye geldiğinde de güzelliği ile para kazanan Berna Keklikler, kardeşi ile birlikte modellik yapıyor. Berna Keklikler adadaki ilk günlerinde performansı ile göz doldursa da son dönemde kavgaları ile öne çıktı.

SURVIVOR GÖKHAN KİMDİR ELENDİ Mİ?

Gökhan Gözükan kimdir : Gökhan Gözükan adaya giderken geride nişanlısını bıraktı. Seda Gülsoy ile 2016 yılında nişanlanan Gökhan Gözükan, Survivor dönüşünde evlenmeyi planlıyor. Survivor yarışmacısı Gökhan Gözükan geçinmek için bir çok farklı iş yapıyor. Mankenlik ve reklam modelliği bunlar arasında yer alırken dizilerde de küçük rollerde oynamış. Kaderimin Yazıldığı gün bu dizilerden biri olmuş. Survivor gönüllüler adasının aslında en yaşlı isimlerinden biri Gökhan Gözükan... 34 yaşında olan Gökhan Gözükan 1.92 boyunda ve 86 kilo ağırlığında.

 

 

 

YORUMLAR
  Birbirine ikiz kadar benzeyen ünlü isimler...
Birbirine ikiz kadar benzeyen ünlü isimler...