A24.com.tr » medya » Survivor'da kim elendi? | Gönüllüler SMS oylaması sonuçları | 24 Ocak Salı

Survivor'da kim elendi? | Gönüllüler SMS oylaması sonuçları | 24 Ocak Salı

Survivor'da kim elendi? | Gönüllüler SMS oylaması sonuçları | 24 Ocak Salı

Survivor'daki rekabet bu yıl da nefesleri kesiyor. Dokunulmazlıkları Ünlüler takımına kaptıran Gönüllüler'de Erdi, Fulya, Berna ve Eser arasındaki oylamada bir kişi adaya veda etti.

Gönüllüler takımından bir kişi Survivor adasından bu akşam ayrıldı.

Suvivor'da dün akşam nefes kesen bir dokunulmazlık oyunu oynandı. İlk dokunulmazlık oyununu kazanan Ünlüler takımı adalarına rahat bir şekilde dönerken, Gönüllüer konseyde iki aday çıkartmak zorunda kaldı. Gönüllüler adasında yapılan oylama sonucunda Erdi ve Fulya ilk eleme adayları oldu.

Dün akşam yapılan dokunulmazlık oyununu da kaybeden Gönüllüler takımı eleme için iki aday daha çıkartmak zorunda kaldı. Konseyde tekrar oy kullanan Gönüllüler takımı dün akşam Berna Keklikler ve Eser'i eleme potasına soktu. Dün akşam yapılan sms oylamasının sonucu bu akşam belli olacak.

SURVİVOR 2017'DE KİM ELENECEK?

Survivor'da eleme adayları Fulya, Erdi, Eser ve Berna Keklikler oldu. 4 isim düşüncelerini dile getirirken Berna Keklikler'in ağlamaktan kendini alamadığı gözlendi. Bu akşam oylama sonuçları belli olacak. En az oyu alan yarışmacı Survivor 2017'ye veda edecek. Survivor'da ilk elenecek isim kim olacak merak konusu.

ELENEN KİM?

Gönüllüler takımından 4 isim arasında yapılan SMS oylamasının sonuçlarını Acun Ilıcalı açıkladı. SMS oylamasında en az oyu alan isim Fulya Şahin oldu ve Survivor'a veda etti. fulya sonucun açıklanmasının ardından gözyaşlarına boğuldu ve kendisine takım arkadaşları tarafından kumpas kurulduğunu söyledi ve bu kişilere hakkını helal etmediğini belirtti.

SURVİVOR FULYA ŞAHİN KİMDİR?

TV 8'de yayınlanan Survivor 2017 yarışmasının Gönüllüler takımında kimlerin yarışacağı belli oldu. Daha önceden ünlülerin açıklandığı yarışmanın Gönüllüler takımında yer alan Fulya Şahin, yarışmaya renk katacak gibi duruyor. Televizyon ekranlarında daha önceden görmediğimiz Fulya güzelliğiyle göz kamaştırıyor.

Gerçekten Survivor olmaya Survivor 2017’ye katılan Fulya Şahin çok hırslı bir kız olarak tanınır çevresinde. Gönüllüler takımında hırsı ile far kyaratacak ve oyunlarda en son pes edecek isimlerden biri. Fulya Şahin Survivor 2017 kadrosuna seçimlere giderek dahil oldu. Fulya Şahin Panama’yı görmeyi çok istiyordu; özellikle de Survivor hastası bir kız.

YORUMLAR
  Evlilikleri ile zamanında gündeme oturan ünlü isimlerin seçtiği gelinlikler...
Evlilikleri ile zamanında gündeme oturan ünlü isimlerin seçtiği gelinlikler...