A24.com.tr » » Survivor'da eleme gecesi...

Survivor'da eleme gecesi...

Survivor'da eleme gecesi...

Survivor 2016 adasında 24 Mayıs'ta kim elendi sorusu yanıt buldu. İki takımında eleme adayı çıkardığı yarışmada heyecan doruktaydı.

 Survivor'da 24 Mayıs 2016 eleme gecesinde 4 isim için SMS oylaması yapıldı. Eleme adayları ünlüler takımından Avatar Atakan ile Yunus Günçe, gönüllülerden ise Damla Can ile Gizem Memiç'ti.

Survivor SMS sıralaması sonuçlarına göre bu 4 isimden elenen Gizem Memiç oldu.

Gizem Memiç ismini duyunca şoka girdi ve bir süre konuşamadı. Yunus Günce rahat bir nefes alırken istastiksel olarak gönüllüler takımının en önemli ismi elenmiş oldu.

Gizem Memiç vedasında "Gerçekten zormuş. Burda çok şey öğrendim. Sabır göstermeyi öğrendim. Elimden geleni yaptım. Yarışlarda savaştım hiç pes etmedim. Kendimle gurur duydum mutlu oldum. Başarılı bir Survivor geçirdim" dedi.
Acun Ilıcalı ise 'Hareketlerin ve tavırlarınla örnek olacak yarışmacılardan oldun. Bence Survivor'ın kazananlarından biri oldun." diyerek övgü dolu sözler söyledi.

SURVİVOR SMS OY SIRALAMASI 24 MAYIS 2016

Survivor SMS oy sıralaması sonuçları 4 isimden birinin kaderini belirledi. Survivor 24 Mayıs 2016 elemesi SMS sıralaması şöyle oldu;

- Damla Can - Avatar Atakan
- Yunus Günçe
- Gizem Memiç

SURVİVOR 24 NİSAN 2016 NAGİHAN'IN KIBRIS KOLYE KRİZİ

Survivor 24 Nisan 2016 tarihli son bölümde Kıbrıs kolyesi için kıran kırana bir mücadele vardı. Kolyeyi Damla Can'a kaptıran Nagihan Karadere delirdi.
Yerleri tekmeleyen Nagihan Karadere adaya döndüğünde de hırsından yatağa düştü.

YORUMLAR
  Tarık Akan'ın rol aldığı unutulmaz karakterler
Tarık Akan'ın rol aldığı unutulmaz karakterler