A24.com.tr » medya » Survivor'a katılan 3 yeni isim kim oldu? (24 Ocak 2017)

Survivor'a katılan 3 yeni isim kim oldu? (24 Ocak 2017)

Survivor'a katılan 3 yeni isim kim oldu? (24 Ocak 2017)

Survivor'da bu akşam ekrana gelen yeni bölümde adaya veda edecek ismin açıklanmasından önce, yarışmaya yeni katılan 3 kişi belli oldu. 4 kişiden SMS oylamasıyla en yüksek oyu alan 3 kişi Survivor'da.

Survivor'a bu akşam bir kişi veda ederken 3 yarışmacı daha geldi.

Eleme oylamasından önce yeni sezondaki değişikliklere değinen Acun Ilıcalı, Survivor 2017’ye yeni yarışmacıların katılacağını açıkladı ve dört ismi konseye davet etti. Dört isimden üçünün Survivor yeni yarışmacısı olacağını söyleyen Acun Ilıcalı, yeni 3 yarışmacının sms oylamasıyla belirleneceğini söyledi. Anıl, Fatih Hürkan, Oğulcan ve Sadin Bakır, Survivor 2017 yarışmacıları arasına dahil olabilmek için SMS oylamasına katıldı. Sms oylamasının sonuçları ve o isimlerin hangi takımlara dahil olacağı bugünkü bölümde netleşti.

Oylama sonucu en yüksek oyu alan milli güreşçi Sadin, Gönüllüler takımını seçti. İkinci en yüksek oyu alan isim ise Anıl oldu. Anıl da Sadin gibi Gönüllüler takımında yer almayı tercih etti. Üçüncü isim olan Fatih Hürkan, 3 yarışmacı aynı takıma gidemeyeceği için otomatik olarak Ünlüler takımına katıldı.

Sonuncu olan Oğulcan'ın ise Survivor hayalleri suya düştü ancak Acun Ilıcalı'dan Oğulcan'a şaşırtan bir teklif geldi. Ünlü yapımcı genç yarışmacı adayına, dünyanın hangi ülkesi olursa olsun bir yer seçmesini ve orada 1 hafta boyunca kendisinin misafiri olmasını teklif etti.

Yeni katılan ayrışmacıların performansları şimdiden merak konusu oldu.

YORUMLAR
  'Süper Ay' İstanbul semalarında
'Süper Ay' İstanbul semalarında