A24.com.tr » magazin » Survivor Volkan Çetinkaya kim Kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Survivor Volkan Çetinkaya kim Kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Survivor Volkan Çetinkaya kim Kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

TV8 Ekranlarında yayınlanan Survivor'ın başarılı yarışmacısı Volkan Çetinkaya ile ilgili tüm detaylar haberimizin içinde...

27 Ocak 2017 tarihinde başlayak Survivor'ın bu yılki yarışmacıları oldukça dikkat çekici. İzleyiciler yarışmacılarla ilgili daha detaylı bilgileri merak ediyor. Survivor 2017 Volkan Çetinkaya kimdir? Kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, evli mi?

Volkan Çetinkaya, Survivor 2017’de dikkat çeken isimler arasında. Ünlüler kardosunda yarışan Volkan Çetinkaya, ada hayatına nasıl uyum sağlayacağı ve performansı oldukça merak ediliyordu. Yarışma boyunca katılım gösterdiği 29 oyunda 14 galibiyet elde eden Volkan Çetinkaya kimdir? Hayatı ve kariyeri hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde…

Survivor 2017 gönüllüler takımının tanıtım filminde, “Ben Volkan. Survivor’da emir komuta bende” diyerek iddiasını ortaya koyan Çetinkaya, diğer yarışmacılara gözdağı vermekten geri durmadı. Volkan, ilerleyen günlerde yarışmada bu iddialı duruşunu sürdürebilecek mi hep beraber göreceğiz.

Beden eğitimi öğretmeni olan Volkan Çetinkaya, ayrıca TSK Ordu Milli takım sporcusu. Eski TSK personeli olan Çetinkaya, yüzme ve atletizm antrenörlüğü de yapmaktadır. Gönüllüler yarışmacısı Volkan Çetinkaya’nın sporcu bir kimliğinin olduğu ve vücut sporlarıyla uğraştığı öğrenildi.

Yarışma başladığı zaman hakkında yeterli bilgiye sahip olacağımız Volkan Çetinkaya hakkındaki gelişmeleri bu sayfadan takip edebilirsiniz....

VOLKAN ÇETİNKAYA KİMDİR?

1983 yılında Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde dünyaya gelen Volkan Çetinkaya Survivor Gönüllüler Takımında yer alıyor. Beden eğitimi öğretmeni olan Volkan Çetinkaya, ayrıca TSK Ordu Milli takım sporcusu. Eski TSK personeli olan Çetinkaya, yüzme ve atletizm antrenörlüğü de yapmaktadır. Gönüllüler yarışmacısı Volkan Çetinkaya, sporcu kimliğiyle ön plana çıkıyor.

Survivor 2017 Gönüllüler yarışmacısı Volkan Çetinkaya'nın sporcu bir kimliğinin olduğu ve vücut sporlarıyla uğraştığı öğrenildi.

TSK içerisindeki disiplin ve sporculuk geçmişiyle takım içerisinde dikkat çeken isimlerden birisi olan Volkan Çetinkaya için yarışmanın İnternet sitesi üzerinde yer alan profil sayfasında, "Türk askeri her zaman başarılı olmuştur. bunu sen kanıtlayıp şampiyon olacaksın", "Başarılar Şampiyon Olacaksın" gibi yorumlar yer almaktadır.

Volkan Çetinkaya, Survivor 2017 tanıtımında "Bu yarışmayı kazanacağım başka yolu yok" sözüyle iddialı bir vurgu yapmış...

ÜNLÜLER TAKIMI

Survivor 2017 Ünlüler kadrosunda birçok önemli isim yer alıyor. Acun Ilıcalı Survivor 2017 Ünlüler kadrosunu açıkladıktan sonra takipçileri tarafından büyük heyecan uyandırdı. Survivor ünlüler kadrosunda İlhan Mansız, Serhat Akın, Tarık Mengüç, Dj Berna Öztürk, Seda Demir, Çılgın Sedat, Pınar Saka, Sema Apak, Milli Boksör Adem Kılıçcı, Dünya serbest dalış şampiyonu Şahika Ercümen, Dünya Kickboks şampiyonu Sabriye Şengül yer alıyor.

GÖNÜLLÜLER TAKIMI

Survivor 2017'de ünlüler takımının ardından gönüllüler takımında yarışacak isimler de belli oldu.

Acun Ilıcalı şok yakında başlayacak olan Survivor 2017'nin ilk tanıtımını Instagram hesabından paylaştı.

İşte Survivor 2017'de yarışacak olan gönüllüler takımının kadrosu; Eser West, Ogeday Girişken, Volkan Çetinkaya, Gökhan Gözükan, Tuğçe Melis Demir, Fulya Şahin, Denisa, Elif Şadoğlu, Burçak Tuncer.

GÖNÜLLÜLER TANITIM VİDEOSU

YORUMLAR
  Bir zamanın ünlüleri şimdi ne yapıyor?
Bir zamanın ünlüleri şimdi ne yapıyor?