A24.com.tr » survıvor » Survivor Sabriye Şengül kimdir kaç yaşında

Survivor Sabriye Şengül kimdir kaç yaşında

Survivor Sabriye Şengül kimdir kaç yaşında

Survivor 2017 Sabriye Şengül kimdir? Survivor'ın en farklı yarışmacılarından biri olan Sabriye, dobralığı ve sert duruşuyla aynı zamanda komik yönleriyle en çok konuşulan isim oldu. Sabriye kimdir?

 Survivor'da bu sene ünlüler takımında yer alan Sabriye Şengül yarışmanın en çok göze çarpan isimlerinden biri olmayı başardı. 

Sabriye Şengül, Survivor 2017’nin başladığı günden beri girdiği diyaloglar ile birçok izleyicinin merak konusu olmuş bir yarışmacı. Survivor 2017 ünlüler takımında yarışan Sabriye Şengül, Acun Ilıcalı’nın hem yapımcılığını hem de sunuculuğunu üstlendiği yarışmada bugüne kadar gösterdiği performansla hem birçok hayran kazandı hem de dikkat çeken isimler arasına girmeyi başardı.

Sabriye Şengül Survivor 2017 boyunca gerek eğlenceli tavırları, gerek girdiği polemikler, yaşadığı kavgalar ve eleme gerginlikleri ile birçok kişinin merakını cezbetmiş, Sabriye Şengül’ün kim ve nereli olduğu soruları binlerce Survivor izleyicisi tarafından merak konusu olmuştu.

SURVİVOR SABRİYE ŞENGÜL KİMDİR?

Sabriye Şengül 5 Eylül 1988 tarihinde, Trabzon ilinin Vakıfkebir ilçesinde dünyaya geldi. 29 yaşında olan Sabriye Şengül, boks kariyerine 2006 yılında henüz 18 yaşındayken başladı. Geçmişine dikkatle bakıldığında, spor Sabriye Şengül’ün hayatının önemli bir yerini uzun yıllardır oluşturuyor ve yarışmadan sonra da oluşturmaya devam edecek. Sabriye Şengül 55 kilo ve 1.69 boyunda. Survivor 2017 yarışmasında ünlüler takımında yarışmaya başlamadan önce sporla uğraşan Sabriye Şengül, Türk Kickboks sporcusuydu.

Sabriye Şengül, boksa 2006 yılında başlamış ancak ilk uğraştığı spor boks değildir. Spora başlama hikayesini paylaşan Sabriye Şengül, hentbol oynayarak spora başladığını ancak daha sonra boksa ve kickboksa yöneldiğini belirtmişti. İlk olarak başladığı spor olan hentbolda çok hızlı, mücadeleci ve hırslı olan ve kolay kolay pes etmeyen bir hentbolcu olan Sabriye Şengül, hırslı yapısı nedeniyle antrenmanlarda bile sert oynuyordu.

Bu nedenle hocaları Sabriye Şengül’e boks veya kickboks gibi sporlara yönelmesini tavsiye etti, Sabriye Şengül’ün bu spora olan ilgisi de böyle başlamış oldu. Sabriye Şengül’ün boks ve kickboksta 3 kere Türkiye Şampiyonu olmanın gururunu yaşadı. Yerel başarılarının yanı sıra, Sabriye Şengül’ün ayrıca uluslararası boks şampiyonluğu ve K1 Dünya Karması şampiyonluğu da bulunuyor. Türkiye ve Avrupa Şampiyonluklarından sonra, milli takım formasını sırtına geçirmiş olmanın haklı gururunu da yaşayan Sabriye Şengül, 2015 yılında profesyonel sporcu olma başarısı gösterdi. Sabriye Şengül, 2016 yılında dünya şampiyonluğu için çıktığı maçta Belçikalı Wanessa De Waelle’yi puanla yenmiş ve dünya şampiyonu olmuştur.
Survivor 2017’de Sabriye Şengül’ün Gösterdiği Performans

Sabriye Şengül, Survivor 2017 yarışmasında ünlüler takımında, ve bugüne kadar birçok defa eleme potasına girmenin gerginliğini yaşadı. Birçok kez eleme potasına girmesine rağmen elenmeyen Sabriye Şengül, dokunulmazlık kazanıp Survivor Furkan’ın ismini daha önce vermişti.

Daha önce polemikler ve tartışmalar ile adada dikkat çeken Sabriye Şengül, Survivor Furkan Çetinkaya ve Serhat Akın ile daha önce tartışmış, Serhat Akın ile girdiği tartışmada tekme atmış ve hakaret etmiş, bunun üzerine Acun Ilıcalı’nın tepkisi ile karşılaşmıştı.

YORUMLAR
  Kısa saçın en çok yakıştığı ünlü isimler
Kısa saçın en çok yakıştığı ünlü isimler