A24.com.tr » magazin » Survivor Sabriye Şengül instagram kimdir kaç yaşında olduğunu ve nereli açıklıyoruz

Survivor Sabriye Şengül instagram kimdir kaç yaşında olduğunu ve nereli açıklıyoruz

Survivor Sabriye Şengül instagram kimdir kaç yaşında olduğunu ve nereli açıklıyoruz

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'ın başarılı yarışmacısı Sabriye Şengül ile ilgili tüm detaylar haberimizde..

 Her yıl büyük heyecan ve ilgiyle takip edilen Survivor bu yıl da nefesleri kesecek. Yarışmada bu yıl yine birbirinden ünlü ve iddialı isimler yer alıyor. Onlardan biri de Sabriye Şengül... Peki Survivor Sabriye Şengül kimdir kaç yaşında nereli mesleği ne, evli mi sevgilisi var mı?

Türk kickboksçu Sabriye Şengül 1988'de Trabzon'da doğdu. Spora hentbol oynayarak başlasa da 2006'da boksa geçti. Şengül, Türkiye şampiyonlukları, uluslararası boks şampiyonluğu ve K1 Dünya Karması şampiyonluğu kazandı.

İLGİLİ HABER Survivor Sabriye'nin anne ve babasına ne oldu? Survivor Sabriye'nin anne ve babasına ne oldu?

23 Nisan 2016'da İstanbul'da WKU Dünya Şampiyonluğu için kemer maçına çıkan Sabriye Şengül, Belçikalı Rakibi Vanessa De Waelle’yi puanla yenerek dünya şampiyonu oldu....

SABRİYE ŞENGÜL KİMDİR?

Sabriye Şengül, 1988 yılında Trabzon'da dünyaya geldi. 2006 yılında boksla tanışan Sabriye Şengül'ün hayatı bu tarihten sonra değişti. Sabriye Şengül, 2006 yılında boksla tanıştı. Spor hayatına hentboll oynayarak başlayan Sabriye Şengül, tavsiye sonrasında kickboks'a yöneldi.

İLGİLİ HABER Sema Apak kimdir kaç yaşında nereli mesleği- instagram - eşinden neden ayrıldı Sema Apak kimdir kaç yaşında nereli mesleği- instagram - eşinden neden ayrıldı

ÜNLÜLER TAKIMI

Survivor 2017 Ünlüler kadrosunda birçok önemli isim yer alıyor. Acun Ilıcalı Survivor 2017 Ünlüler kadrosunu açıkladıktan sonra takipçileri tarafından büyük heyecan uyandırdı. Survivor ünlüler kadrosunda İlhan Mansız, Serhat Akın, Tarık Mengüç, Dj Berna Öztürk, Seda Demir, Çılgın Sedat, Pınar Saka, Sema Apak, Milli Boksör Adem Kılıçcı, Dünya serbest dalış şampiyonu Şahika Ercümen, Dünya Kickboks şampiyonu Sabriye Şengül yer alıyor.

İLGİLİ HABER Şahika Ercümen kimdir kaç yaşında mesleği - evli mi, sevgilisi var mı,sms sıralaması Şahika Ercümen kimdir kaç yaşında mesleği - evli mi, sevgilisi var mı,sms sıralaması

GÖNÜLLÜLER TAKIMI

Survivor 2017'de ünlüler takımının ardından gönüllüler takımında yarışacak isimler de belli oldu.

Acun Ilıcalı şok yakında başlayacak olan Survivor 2017'nin ilk tanıtımını Instagram hesabından paylaştı.

İşte Survivor 2017'de yarışacak olan gönüllüler takımının kadrosu; Eser West, Ogeday Girişken, Volkan Çetinkaya, Gökhan Gözükan, Tuğçe Melis Demir, Fulya Şahin, Denisa, Elif Şadoğlu, Burçak Tuncer.

YORUMLAR
  Şeyma Subaşı'nın sosyal medyada taklit ettiği model belli oldu
Şeyma Subaşı'nın sosyal medyada taklit ettiği model belli oldu