A24.com.tr » survıvor » Survivor Ogeday kimdir kaç yaşında - Ogedayın Kardeşi kim adı ne öldü mü?

Survivor Ogeday kimdir kaç yaşında - Ogedayın Kardeşi kim adı ne öldü mü?

Survivor Ogeday kimdir kaç yaşında - Ogedayın Kardeşi kim adı ne öldü mü?

Survivor 2017'de Gönüllüler takımında hırsı ve oyunlardaki başarısıyla dikkatleri üzerine çeken Ogeday kimdir kardeşine ne oldu adı ne?

Her kazandığı yarış sonrası kardeşim diye bağıran Ogeday Girişken kimdir? Survivor'daki etkili performansıyla Kıbrıs'taki finale göz kırpan Ogeday Girişken, ünlüler takımının en başarılı isimlerimden biri konumunda.

Survivor Ogeday kimdir kaç yaşında, nereli? Kardeşi kim adı ne öldü mü

Ogeday Girişken, 1992 yılında İstanbul'da doğmuştur. Eğitimini Marmara Üniversitesi BESYO’da tamamlamıştır. Fenerbahçe kürek takımında lisanslı sporcu olan Ogeday, ülkemizi milli formayla temsil ediyor.Litvanya'da yapılan U-23 Dünya Kürek Şampiyonası'nda Milli takım adına mücadele eden kürekçi Ogeday Girişken şampiyonayı 8. sırada tamamladı.

Kürek sporu içine girince “bana en yakın sporun bu olduğunu anladım” diyen Girişken, karşılaştığı zorlulukları “Ellerimiz çok acıyordu, su topluyordu, nasır bağlıyordu. Vücudumuzda çalışmayan kaslar, bu spor ile çalışmaya başlayınca ilk başta yürüyemez hale geldik.” sözleriyle dile getirdi. Kamplardan ötürü sosyal hayatının minimize olduğunu söyleyen Girişken, kürek sporunda önemli olan “kuvvetli çekmek” değil, aynı zamanda balans, teknik ve mental desteğinin çok önemli olduğunu söyledi.

Ben aç kalmaktan korkmam, onlar benimle yarışmaktan korksun sözleriyle tanıtım videosunda dikkat çeken Girişken’in performansı, gönüllüler takımını etkileyecek durumda. Yaptığı spordan ötürü vücut kaslarını en iyi şekilde kullanabilen sporcu, yarışmadaki birçok kulvardaki performansı takımını iyi bir yere getirebilir. 

Ogeday'ın oyunlar sırasında kardeşi Muhammed için oynadığını söylemesi izleyicilerde meraka neden oldu. Ancak kardeşiyle ilgili bir şey açıklamıyor.

YORUMLAR
  Dünyanın en pahalı düğün pastası (1 milyon dolar)
Dünyanın en pahalı düğün pastası (1 milyon dolar)