A24.com.tr » medya » Ogeday Girişken instagram ve twitterda kimdir kaç yaşında?

Ogeday Girişken instagram ve twitterda kimdir kaç yaşında?

Ogeday Girişken instagram ve twitterda kimdir kaç yaşında?

TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2017'de ünlüler takımının başarılı ismi Ogeday Girişken ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor 2017'nin Ünlüler ve Gönüllüler takımı kadroları açıklandı.Merakla beklenen yarışma 21 Ocak günü başlıyor.

Ogeday Girişken, Survivor 2017’de dikkat çeken isimler arasında. Gönüllüler kardosunda yarışan Ogeday Girişken, ada hayatına nasıl uyum sağlayacağı ve performansı oldukça merak ediliyordu. Yarışma boyunca katılım gösterdiği 30 oyunda 14 galibiyet elde eden Ogeday Girişken kimdir? Hayatı ve kariyeri hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde…

Merakla beklenen Survivor 2017‘ye artık sayılı günler kaldı. Yarışmanın yayın zamanı yaklaştıkça, detaylar gelmeye devam ediyor. Survivor‘ın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, bugün sosyal medya hesabından ünlüler ve gönüllüler takımında yarışacak yarışmacıların isimlerini açıkladı....

Milli kürekçi Ogeday Girişken‘de Ilıcalı’nın açıkladığı dokuz kişilik Survivor gönüllüler takımında yer aldı. Survivor 2017 gönüllüler takımının tanıtım filminde, “Ben aç kalmaktan korkmam, onlar benimle yarışmaktan korksun” diyerek iddiasını ortaya koyan Girişken, diğer yarışmacılara da gözdağı verdi.

Kısa bir süre sonra başlayacak Survivor 2017’de adını sık sık duyacağımız Ogeday Girişken’i yakından tanıyalım.

Ogeday Girişken kimdir?

Fenerbahçe kürek takımının lisanslı oyuncusu olan Ogeday Girişken, ülkemizi milli formayla da temsil ediyor. Daha önce dünya gençler kürek şampiyonu olarak şampiyon sporcu olarak tanınıyor. Küreğe ara verdikten sonra Survivor’a katılmak istedi ve hayallerini gerçekleştirmek için yarışacak.

Sosyal medyada pek aktif olmayan sporcunun sadece Twitter hesabı var görülüyor. Bu sezon gönüllüler takımında en çok ses getiren isim olması bekleniyor.

Ogeday Girişken hakkında bilgiler geldikçe bu sayfada yayınlanmaya devam edecektir.

 

YORUMLAR
  UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş’ın rakibi Bayern Münih’i tanıyalım
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş’ın rakibi Bayern Münih’i tanıyalım