A24.com.tr » medya » Gökhan Gözükan instagram hesabı ve kimdir kaç yaşında? Survivor son durum

Gökhan Gözükan instagram hesabı ve kimdir kaç yaşında? Survivor son durum

Gökhan Gözükan instagram hesabı ve kimdir kaç yaşında? Survivor son durum

TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2017'de mücadele eden Gökhan Gözükan ile ilgili tüm detaylar haberimizde.....

Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor 2017'nin Ünlüler ve Gönüllüler takımı kadroları açıklandı.Merakla beklenen yarışma 21 Ocak günü başlıyor.  Survivor Gökhan Gözükan kimdir? Kaç yaşında, nereli, instagram hesabı var mı? sms sıralamasında kaçıncı?

Gökhan Gözükan Survivor 2017'de gönüllüler takımı içerisinde yer alacak. Acun Ilıcalı'nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Survivor'da...

Gökhan Gözükan, Survivor 2017’de dikkat çeken isimler arasında. Gönüllüler kardosunda yarışan Gökhan Gözükan, ada hayatına nasıl uyum sağlayacağı ve performansı oldukça merak ediliyordu. Yarışma boyunca katılım gösterdiği 27 oyunda büyük başarı elde eden Gökhan Gözükan kimdir? Hayatı ve kariyeri hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde…

GÖKHAN GÖZÜKAN KİMDİR?

Boks ile yakından ilgilenen Gökhan Gözükan, vücut geliştirme ile de ilgileniyor. Survivor Gökhan Gözükan 34 yaşındadır. Gökhan Gözükan 1.92 boyunda ve 86 kilodur.

Acun Ilıcalı ve ekibi, yarışmaya katılan ‘Gönüllüler’i 300 binin üzerindeki başvuru arasından seçti..

Survivor'ın boksör yarışmacısı gönüllüler takımında Survivor 2017'nin kadrosunda yer alan Gökhan Gözükan'ın boks ile yakından ilgilendiği öğrenilirken sporcu kökenli yarışmacı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda iddialı açıklamalara yer verdi.

Survivor'ın boksör yarışmacısı gönüllüler takımında Büyük yarışa hazır olduğunu ifade eden 34 yaşındaki yarışmacı, boksun yanı sıra vücut geliştirme sporu ile de yakından ilgileniyor.

1.92 boyunda ve 86 kilo ağırlığında olduğu öğrenilen yarışmacı sosyal medyada paylaşımlarına devam ediyor.Foto modellik ve oyunculuk da yapan Gözükan geçtiğimiz aylarda Kaderimin Yazıldığı gün adlı dizide yer almıştı.
Seda İnci isimli sözlüsü olan yarışmacı tanıtım videosunda "Size savaşmayı öğretebilirim ama cesareti asla" diyerek iddiasını ortaya koydu.
Gönüllüler takımı içerisinde yer alan yarışmacının Survivor 2017'nin yeni sezonuna damga vurması bekleniyor. Öte yandan yarışmanın çekimlerinin 22 Ocak 2017 tarihinde başlayacağı ifade ediliyor.

 

 

 

YORUMLAR
  Eda Taşpınar'dan olay paylaşım... Bikini altı olmadan yapılan paylaşım!
Eda Taşpınar'dan olay paylaşım... Bikini altı olmadan yapılan paylaşım!