A24.com.tr » » Fatih Hürkan kimdir, kaç yaşında - ne iş yapıyor hangi dizilerde oynadı?

Fatih Hürkan kimdir, kaç yaşında - ne iş yapıyor hangi dizilerde oynadı?

Fatih Hürkan kimdir, kaç yaşında - ne iş yapıyor hangi dizilerde oynadı?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'a yeni katılan başarılı yarışmacı Fatih Hürkan ile ilgili tüm detaylar haberimizde saklı...

Survior'da katılacak 4 ismin yarıştığı oylama sonuçlarında 3. olan Fatih Hürkan ünlüler takımına dahil oldu. diskalifiye mi oldu?

Fatih Hürkan, 12 Eylül 1972 yılında doğdu. Yüksek eğitimini İTÜ Makine Mühendisliği bölümünde tamamladı ve 1998’de Best Model of Turkey’de 2. Seçildi. Bir süre kariyerini mankenlikte sürdükten sonra 1998 yapımı Unutabilsem (Kaya Ererez/TV) dizisinde küçük bir rolle ilk kez kamera karşısına geçti. En son Sungurlar dizisiyle izleyicisi karşısına çıkan Fatih Hürkan; İzzet Kaptan ve Oğlu, Kaçak, Dedektif Memoli, Fırtınalı Aşk, Hanımanne gibi pek çok dizinin oyuncu kadrosunda yer aldı.

..

Fatih Hürkan, ada konseyinde kendisini şu sözlerle tanıttı; "İstanbul'da yaşıyorum aslen Samsunluyum. Çok uzun zamandır Survivor'a gelmeyi istiyordum. Hayatımda mücadele ve savaş hep vardı. Tam benim için olduğunu düşünüyordum. Çok teşekkür ederim en azından burada oturuyorum. Spora çocukluğumda Judo ile başladım. İstanbul şampiyonluğum var. Ortaokulda kaleciliğe geçtim. Uzun dönem kalecilik yaptım, profesyonelde 4 yıl sürdü. Sonra oyunculuğa geçtim ama sporu hiç bırakmadım. Bir dönem ninjutsu yaptım. Haftanın üç günü halı saha, bir günü voleybol dört günde crossfit yapıyorum. Oyunculuğu epey zamandır yapıyorum. Bir dönem annemin rahatsızlığı nedeniyle ara verdim. Annemi kaybettiğim dönemde şov dünyasından geri düştüm. Kokusunu her zaman özlediğim bir oğlum ve eşim var."  

YORUMLAR
  Demet Akalın'ın gizli diyeti deşifre oldu (1 günde 1 kilo veriyor)
Demet Akalın'ın gizli diyeti deşifre oldu (1 günde 1 kilo veriyor)