A24.com.tr » magazin » Survivor Eser West adaya veda etme anları | Eserin yerine kim geldi?

Survivor Eser West adaya veda etme anları | Eserin yerine kim geldi?

Survivor Eser West adaya veda etme anları | Eserin yerine kim geldi?

Survivor 2017'de en çok konuşulan yarışmacılardan biri olan Eser West, açlığı öne sürerek adada daha fazla kalamayacağı söyledi ve son kez adaya gelerek arkadaşlarıyla vedalaştı.

 Survivor'da Acunn'un bile final için aday gösterdiği Eser West, adadan ayrılma kararının ardından son kez dominik adasına gelerek gönüllülerle duygusal bir veda gerçekleştirdi..

Eser West dün akşam flaş bir karar alarak Survivor yarışmasından ayrıldı. Bu kararı Acun Ilıcalı'ya Eser West'in Survivor 2017'ye veda etmesi haftanın olayı oldu. Acun Ilıcalı, Gönüllüler kadrosunda yer alan iddialı yarışmacının kendi isteğiyle ayrılmak istediğini açıkladı.

Eser, açlığa daha fazla dayanamadığı için Survivor'dan ayrılmak istediğini bildirdi. Bu olayın ardından acil konseyi toplayan Ilıcalı, Eser'in ayrılma isteğini yarışmacı arkadaşlarına açıkladı

Eser West'in ayrılma isteğinin ardından bu akşam yayınlanacak ilk bölümde arkadaşlarına nasıl veda ettiği görüntüleniyor. Eser West yarışmayı yarıda bırakmasının ardından sosyal medya hesabından da Acun Ilıcalı'ya teşekkür eden bir not paylaştı. Bunun Ardından Eser'in kız arkadaşı Cansel Çördük'te 'Arkandayız' mesajını sevgilisine iletti.

"KONUŞMAK KOLAY AMA O ADAYA GELDİĞİNDE HER ŞEY DEĞİŞİR"

Yarışma başında çekilen tanıtım videolarında ada şartları hakkında yorum yapan Eser West, "Konuşmak kolay ama o adaya geldiğinde her şey değişir" mesajını vermişti. Eser'in yarışmadan diskalifiye olması, bu sözleri destekler nitelikte oldu.

Eser West, 1990 yılında New York’ta dünyaya geldi. Asıl mesleği öğretmenlik olan Eser West, Guardia Communitiy College üniversitesinde eğitim hayatını tamamladı. Survivor 2017 yarışmacısı Eser, 1.75 boyunda ve 80 kilo ağırlığında.

Survivor'ın bu sezon en çok önem verilen konularından biri de puan durumu. Eser West çıktığı oyunlardaki performansı ile de dikkat çekiyor. Eser West bugüne kadar oynadığı 42 oyunun 23'ünü kazanmış ve 19'unu kaybetmiş durumda. Eser'in puanı ise 55

ESER WEST KİMDİR?

Eser West, 1990 yılında New York'ta dünyaya geldi. Tam adı Francesc Eser West'dir. Asıl mesleği öğretmenlik olan West 1.75 boyundadır. Kameramanlık, editörlük ve montaj yapan Eser West'in bir prodüksiyon şirketi de bulunuyor. Youtube kanalı da bulunan West, burada kendi yaptığı videoları, kafasında kurduğu formatları bir program haline getirerek yayınlıyor. West, Kısmetse Olur isimli evlilik programına katılarak adını geniş kitlelere duyurdu. West bu programda Cansel Çördük ile tanışarak aşk yaşamaya başladı. West, La Guardia Communitiy College üniversitesinde eğitim hayatını tamamladı. La Guardia Communitiy College Üniversitesi’nde eğitim hayatını tamamlayan West bir süre önce Hande Yener'in klibinde yer aldı. West'in Survivor tanıtım videosundaki sloganı, "Konuşmak kolay ama o adaya adım attığın an her şey değişir" oldu. İkinci sloganı ise şöyleydi: "Ben Eser West, herkes çok iddialı, ben mi? pek konuşmayı sevmiyorum." Survivor'ın 5.haftasında yapılan acil ada konseyinde Eser West'in açlığa dayanamayarak kendi isteğiyle yarışmadan ayrıldığı açıklandı. West, yeni bölümde arkadaşlarıyla vedalaşarak adaya veda edecek.

YORUMLAR
  Shameless Türkiye senaryosu nasıl olacak?
Shameless Türkiye senaryosu nasıl olacak?