A24.com.tr » survıvor » Survivor Erdi Ünver kimdir kaç yaşında olduğunu ve nereli olduğunu instagram hesabı ile birlikte açıklıyoruz

Survivor Erdi Ünver kimdir kaç yaşında olduğunu ve nereli olduğunu instagram hesabı ile birlikte açıklıyoruz

Survivor Erdi Ünver kimdir kaç yaşında olduğunu ve nereli olduğunu instagram hesabı ile birlikte açıklıyoruz

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'ın başarılı yarışmacısı Erdi Ünver ile ilgili tüm detaylar haberimizde..

Bu akşamki programda eleme adayı olan Erdi Ünver'in sms sıralaması. Erdi Ünver Survivor'da çok tartışılacak isimlerden biri olacak gibi görünüyor. İddialı sözleri ve alaycı tavırlarıyla adada dikkat çeken isimlerinden biri oldu ilk günlerde. diskalifiye mi oldu? sms sıralamasında kaçıncı..

Erdi Ünver, Survivor 2017’de dikkat çeken isimler arasında. Gönüllüler kardosunda yarışan Erdi Ünver, ada hayatına nasıl uyum sağlayacağı ve performansı oldukça merak ediliyordu. Yarışma boyunca katılım gösterdiği 27 oyunda büyük başarı elde eden Erdi Ünver kimdir? Hayatı ve kariyeri hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde…

Survivor yarışmacısı Erdi Ünver hakkında merak edilenleri bu haberimizde sizler için derledik. Gönüllüler takımında yer alan Erdi Ünver, Göz6 yarışmasında ani çıkışları ve kendine olan öz güvenini her fırsatta dile getirmesi nedeniyle geçtiğimiz sezonki yarışmacılarından Semih Öztürk’e benzetiliyor..

ERDİ ÜNVER KİMDİR?

Göz6 yarışmasıyla tanınan ve yarışmanın şampiyonu olarak Survivor biletini alan Erdi Ünver, 1988 yılında doğdu. İstanbul Bayrampaşa’da yaşayan Erdi Ünver, Kırklareli’li olup aslen Boşnaktır. Sabit Büyükbayrak Lisesi’nden Mezun olmuştur. Amatör olarak futbol oynamaktadır. Asıl hayali futbolcu menajeri olmaktır.

Erdi Ünver, psikoloji, iletişim ve fiziksel performans karması olarak tanımladığı Survivor’da şampiyonluk hedefliyor.

YORUMLAR
  Türkiye'nin 79 Yıllık Özlemi Gazi Mustafa Kemal Atatürk...
Türkiye'nin 79 Yıllık Özlemi Gazi Mustafa Kemal Atatürk...