A24.com.tr » survıvor » Erdi Ünver instagram hesabı ve kimdir kaç yaşında? Survivor son durum

Erdi Ünver instagram hesabı ve kimdir kaç yaşında? Survivor son durum

Erdi Ünver instagram hesabı ve kimdir kaç yaşında? Survivor son durum

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'ın başarılı yarışmacısı Erdi Ünver bu hafta eleme potasında. Peki Erdi Ünver kimdir elendi mi?

Survivor'da 29 mart eleme heyecanı yaşanıyor... Survivor'da salı gününden ertelenen eleme bu gece yapılıyor. Acun Ilıcalı elemenin neden ertelendiğini de açıkladı. TV8 yayın akışını değiştiren 2 maçın canlı yayını oldu. Survivor'daki elemede bu hafta adaya veda eden isim gönüllüler takımından olacak. Survivor SMS oylamasına çıkan gönüllüler üyesi : Gökhan Gözükan, Berna Keklikler, Erdi Ünver ve Bulut Özdemiroğlu olmuştu. Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı da işte bu 4 isimden SMS oylaması sıralamasına göre sonuncu olan isim olacak.

SURVİVOR ERDİ ÜNVER KİMDİR ELENDİ Mİ?

Survivor'a Göz6 evinden gelen Erdi Ünver maço tavırları ile Semih Öztürk'e benzetiliyor. 
İstanbul Bayrampaşa semtinde oturan Erdi Ünver gerçekte Kırklareli'li ve aslen Boşnaktır. Erdi Ünver Gümrük komisyonculuğu yaparak geçimini sağlıyor. Asıl hayali ise futbol menajeri olmak. 28 yaşında olan Erdi Ünver, Survivor'daki kötü performansı ile akıllara kazındı.

Erdi Ünver, Survivor gönüllüler takımında performans anlamında en az katkı sağlayan isim olarak öne çıkıyor. Survivor'a katıldığı günden bu yana 57 oyuna çıkan Erdi Ünver bu oyunların sadece 14'ünde kazanan taraf oldu. 43 oyundan ise mağlbiyet ile ayrıldı. Peki Erdi Ünver kaç yaşında nereli?

Survivor gönüllüler takımında yer alan Erdi Ünver yarışmalarda gösterdiği kötü performansını sürdürmeye devam ediyor. Adaya geldiği ilk günden bu yana çıktığı 57 Oyunda sadece 14 oyun kazanabilen Erdi Ünver bu oyunların 43'ünde ise sahadan mağlubiyet ile ayrıldı. Peki Erdi Ünver kaç yaşında nereli?

Erdi Ünver, 1988 yılında doğdu. İstanbul Bayrampaşa’da yaşayan Erdi Ünver, Kırklareli’li olup aslen Boşnaktır. Sabit Büyükbayrak Lisesi’nden Mezun olmuştur. Amatör olarak futbol oynamaktadır. Asıl hayali futbolcu menajeri olmaktır.

Erdi Ünver, psikoloji, iletişim ve fiziksel performans karması olarak tanınmladığı Survivor’da şampiyonluk hedefliyor. Ünver, yarışmanın tanıtım bölümünde kendine olan özgüvenini ise şu sözlerle dile getirdi: "Denizleri yaka yaka milyonları Survivor’a götürüyorum."

Survivor’ı psikoloji, iletişim ve fiziksel performans karması olarak tanımlayan Ünver, Survivor 2017'nin ilk bölümlerinde Kıbrıs'a giderek şampiyon olacağını söyledi.

Survivor'a daha ilk hafta renkli karakteri ile damga vuran Erdi, yarışmanın en çok konuşulan ve tartışılan isimlerinde biri oldu. İlk hafta veda konseyine kalan ve SMS oylaması sonucu yoluna devam eden Erdi Ünver, Survivor'ın üçüncü haftasında da elemeye kalan isimlerden biri olmuş ancak yoluna devam etmişti. Erdi altıncı haftada ise yeniden eleme adayı oldu. Ancak yine elenmeyip Survivor adasında yarışmaya kaldığı yerden devam ediyor..

YORUMLAR
  Forbes 2017 verilerine göre dünyanın en çok kazanan 10 ünlü mankeni belli oldu...
Forbes 2017 verilerine göre dünyanın en çok kazanan 10 ünlü mankeni belli oldu...