A24.com.tr » magazin » Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı | Kimin ismi yazıldı

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı | Kimin ismi yazıldı

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı | Kimin ismi yazıldı

Survivor 18 şubat bölümünde yarışmacılar dokunulmazlık için ter döktü. Klasik survivor parkurunda dokunulmazlık oyununu kazanan takım gönüllüler oldu.

 Survivor bugünkü bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler takımı dokunulmazlık için savaştı. Oldukça heyecanlı geçen oyunu Gönüllüler takımı kazandı. Ünlülerden ise 2 kişi elenme potasına girdi.

 ESER WEST SURVİVOR'DAN NEDEN AYRILDI?

Eser West'in Survivor'ı terketmesinin başka bir sebebi var mı? Eser West'in 'açlık krizi' sebebiyle ayrıldığının açıklanması dedikodu çarklarını çevirmeye başladı. Hem Eser West'in hem de sevgilisi Cansel Çördük'ün sosyal medya hesaplarında bir çok iddia ortaya atıldı. O iddialardan biri 'uyuşturucu' kullandığı ve 'yoksunluk krizleri' geçirdiği yönünde oldu.

Eser West hakkında Kısmetse Olur yarışmasında da benzer bir söylenti çıkmıştı. Survivor'da teknede geçirdiği kriz 'yeni dedikoduların dayanak noktası oldu. Eser West'in fanatik taraftarları ise 'uyuşturucu kullananın böyle bir vücudu olmaz' diyerek olay yarışmacıyı savunuyorlar

Eser West'in Survivor'dan ayrılmasıyla ilgili bir başka dedikodu da onun psikolojik bir rahatsızlığı bulunduğuna dair oldu. Bu iddiayı ortaya atan kişi bunu Eser West'in kendisinin yazdığını öne sürdü. Eser West, bipolar rahatsızlığı sebebiyle tedavi gördüğünü söylemiş.

Eser West'in fiziksel olarak Survivar'da kalması yönünden hiçbir sorunu yoktu. Açlığa dayanamadığını söyleyip Acun Ilıcalı'ya başvurunca doktor Metin Kuş onu kontrol de etmiş. Acun Ilıcalı durumunu şu sözlerle özetledi: "Eser'in fiziksel durumunda bir şey yok. Sinirsel olarak açlığa dayanamıyor. Buna bir şey yapamayacağımız için geriye tek şey kalıyor ayrılması. Dayanamıyorum dediği için bizde ayrılmasını uygun gördü

YORUMLAR
  Uzaylılar neye benziyor?
Uzaylılar neye benziyor?