A24.com.tr » medya » Survivor ceza oyununu hangi takım kaybetti ?

Survivor ceza oyununu hangi takım kaybetti ?

Survivor ceza oyununu hangi takım kaybetti ?

Survivor'da dün yayınlanan bölümde ceza oyunu oynandı. Kaybedenin dokunulmazlıkta bir sayı geriden başlayacağı haberi yarışmacıları adeta ateşledi.

 TV8'in fenomeni Survivor'da dün ceza oyunu oynandı. Yarışmacılar kıyasıya mücadele ettiler.

Survivor'da bu yıl ilk defa denenen ceza oyunuyla birlikte yarışmacılar oldukça zor anlar yaşıyorlar. Dün akşam Ünlüler ve Gönüllüler takımı, bir dahaki dokunulmazlık oyununa bir puan geriden başlamamak için yarıştılar. Survivor'da dün akşam oynaan ceza oyunu izleyicilerin adeta nefesini kesti.

Bu sezon Survivor'a dahil edilen ceza oyunları yarışmacıların korkulu rüyası olmaya devam ediyor. Bu akşam ceza oyununu kaybeden takımı sıkıntılı günler bekliyor. Ceza oyununu kaybeden takım bu hafta oynanacak tüm dokunulmazlık oyunlarına 1-0 geriden başlayacak ve bütün avantajı kaptıracak. Peki, Survivor'da ceza oyununu hangi takım kazandı? Ceza oyununu kim kazandı? Survivor 2017 tüm hızıyla devam ederken ünlüler ve gönüllüler takımında ceza oyunlarının sıkıntısı yaşanıyor.

Ünlüler ve gönüllüler takımı ceza oyunu lafını duyunca suratlarını ekşitiyorlar. Daha önce oynanan ceza oyunlarında takımlar evsiz kalmıştı ve soğuk havada yağmur altında yatmak zorunda kalmışlardı. Bu akşam oynanan ceza oyununun kaybedeni ise bütün avantajı kaybedecekti. Oyunu kaybeden takım bu hafta ünlüler takımı oldu ve ünlüler takımı bu hafta oynanan dokunulmazlık oyunlarına 1-0 geriden başlayacaklar. 

YORUMLAR
  Kar çilesi başladı! 20 cm oldu
Kar çilesi başladı! 20 cm oldu