A24.com.tr » yaşam » Survivor Burçak Tuncer instagram kimdir kaç yaşında olduğunu ve nereli açıklıyoruz

Survivor Burçak Tuncer instagram kimdir kaç yaşında olduğunu ve nereli açıklıyoruz

Survivor Burçak Tuncer instagram kimdir kaç yaşında olduğunu ve nereli açıklıyoruz

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'ın başarılı yarışmacısı Burçak Tuncer ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

 Ekranların en çok izlenilen yapımlarından Survivor, yeniden ekranlara gelmeye hazırlanırken, Acun'un tabiriyle en zorlu yarışma olmaya şimdiden hazır. Survivor'ın seksit güzellerinden Gönüllüler takımında olan Burçak, performansıyla göz dolduracak. Survivor Burçak Tuncer kimdir? Kaç yaşında, nereli, instagram hesabı var mı sevgilisi kim?

İLGİLİ HABER Survivor Denisa instagram kimdir kaç yaşında olduğunu ve nereli Survivor Denisa instagram kimdir kaç yaşında olduğunu ve nereli

BURÇAK TUNCER KİMDİR?

TV 8'de yayınlanan Survivor 2017 yarışmasının Gönüllüler takımında kimlerin yarışacağı belli oldu. Daha önceden ünlülerin açıklandığı yarışmanın Gönüllüler takımında yer alan Burçak, yarışmaya renk katacak gibi duruyor. Televizyon ekranlarında daha önceden görmediğimiz Burçak Tuncer, adından söz ettirecek gibi duruyor...

  İLGİLİ HABER Survivor Tuğçe Melis Demir instagram kimdir kaç yaşında olduğunu ve nereli açıklıyoruz Survivor Tuğçe Melis Demir instagram kimdir kaç yaşında olduğunu ve nereli açıklıyoruz

SURVİVOR ÜNLÜLER TAKIMINDA KİMLER VAR?

Acun Ilıcalı, Survivor 2017 hakkındaki bilgileri sosyal medya hesabından paylaştı. Daha önce Survivor 2017 ünlüler kadrosunda İlhan Mansız, Furkan Kızılay, Serhat Akın, Seda Demir, DJ Berna Öztürk ve Tarık Mengüç'ün yer alacağını belirten Ilıcalı son isimleri de 2016'nın son gününde açıkladı.

Buna göre; Survivor 2017'de Çılgın Sedat lakaplı Sedat Kapurtu, Milli atletler Sema Apak, Pınar Saka, milli boksör Adem Kılıçcı, dünya serbest dalış rekortmeni Şahika Ercümen ve dünya kick boks şampiyonu Sabriye Şengül ünlüler kadrosunda yarışacak.

Survivor 2017 ünlüler takımına son olarak Göz6 evinden iki şampiyon katılacak. Böylece Survivor 2017 ünlüler takımı da belli oldu.

İLGİLİ HABER Survivor Fulya Şahin instagram kimdir kaç yaşında olduğunu ve nereli açıklıyoruz Survivor Fulya Şahin instagram kimdir kaç yaşında olduğunu ve nereli açıklıyoruz

2017 SURVİVOR GÖNÜLLÜLER TAKIMI

Yarışmanın bir de ‘Gönüllüler’ takımı var. Bu yıl da Dominik’te yapılacak yarışmaya ‘Survivor Türkiye’ tarihinde görülmemiş bir başvuru oldu.

Acun Ilıcalı ve ekibi, yarışmaya katılacak ‘Gönüllüler’i 300 binin üzerindeki başvuru arasından seçti.’Göz6’dan üç kişinin katılacağı ‘Gönüllüler’in kadrosu ise şöyle:

Eser West, Ogeday Girişken, Burçak Tuncer, Volkan Çetinkaya, Gökhan Gözükan, Elif Şadoğlu, Fulya Şahin, Deniz Gültekin ve Tuğçe Melis Demir.

YORUMLAR
  Ünlü isimlerin okul yılları
Ünlü isimlerin okul yılları