A24.com.tr » survıvor » Bulut Özdemiroğlu instagram hesabı ve kimdir kaç yaşında? Survivor son durum

Bulut Özdemiroğlu instagram hesabı ve kimdir kaç yaşında? Survivor son durum

Bulut Özdemiroğlu instagram hesabı ve kimdir kaç yaşında? Survivor son durum

Survivor'da açlığa dayanamayıp sinir krizi geçirdiği için kendi isteğiyle yarışmadan ayrılan Eser West'in yerine, gelen Göz6 yarışmasının finalisti Bulut Özdemiroğlu kimdir elendi mi ?

Survivor'da 29 mart eleme heyecanı yaşanıyor... Survivor'da salı gününden ertelenen eleme bu gece yapılıyor. Acun Ilıcalı elemenin neden ertelendiğini de açıkladı. TV8 yayın akışını değiştiren 2 maçın canlı yayını oldu. Survivor'daki elemede bu hafta adaya veda eden isim gönüllüler takımından olacak. Survivor SMS oylamasına çıkan gönüllüler üyesi : Gökhan Gözükan, Berna Keklikler, Erdi Ünver ve Bulut Özdemiroğlu olmuştu. Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı da işte bu 4 isimden SMS oylaması sıralamasına göre sonuncu olan isim olacak.

SURVİVOR BULUT KİMDİR ELENDİ Mİ?

Peki eleme adayı olan isimler kimdir? Bulut Özdemiroğlu ile başlayalım. Göz6 yarışmasının finalistlerinden Bulut Özdemiroğlu, Eser West'in vedasının ardından Survivor'a dahil oldu. Bulut Özdemiroğlu'nun en büyük hayali bir Survivor ve şampiyon olmak. 28 yaşında olan Bulut Özdemiroğlu meslek hanesine blogger yazıyor. Bulut Özdemiroğlu aslen Düzceli. Beykent Üniversitesu'nde grafik dizayn bölümünde eğitim alan Bulut Özdemiroğlu, gastronomi ve tiyatro alanında da eğitim aldı. Sakaryaspor ve Fenerbahçe alt yapısında futbol da oynayan Bulut Özdemiroğlu, 6 yıl da kolej liginde basketbol oynadı.

Survivor 2017'nin yeni yarışmacısı Bulut Özdemiroğlu oldu. Göz6 yarışmasıyla tanınan Bulut Özdemiroğlu'nun Fenerbahçe'nin eski bir futbolcusunun oğlu olduğu ortaya çıktı. Peki, Göz6'yla tanınan Bulut Özdemiroğlu kimdir, kimin oğlu? İşte ayrıntılar...

Survivor'da Eser West'in yerine gelecek yeni isim dün geceden beri büyük bir merakla bekleniyordu. Açlığa dayanamadığı gerekçesiyle adadan kendi isteğiyle ayrılan iddialı yarışmacının yerine gelen isim Bulut Özdemiroğlu oldu. Bulut Özdemiroğlu'nun da kadroya dahil olmasıyla birlikte adadaki Göz6 evinden gelen yarışmacının sayısı 3'e yükselmiş oldu. Erdi Ünver ve Berna Keklikler de Göz6 evinden şampiyon ayrılarak Survivor biletini elde etmişti. Survivor'ın yeni yarışmacısı Bulut Özdemir, eski yarışmadan tanıdığı Erdi Ünver ile sık sık karşı karşıya gelmişti...

İkilinin Survivor'da bir gerilim yaşayıp yaşamayacakları ilerleyen günlerde belli olacak.

BULUT ÖZDEMİROĞLU KİMDİR?

28 yaşında olan Bulut Özdemiroğlu, Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Hasan Özdemiroğlu'nun oğludur. Bloggerlık ve kreatif içerik üreticiliği yapan başarılı yarışmacı, Beykent Üniversitesi Grafik Dizayn bölümünde eğitim gördükten sonra uzun yıllar Sakaryaspor ve Fenerbahçe alt yapılarında futbol oynadı.

Üniversite yıllarında basketbol oynayan Bulut Özdemiroğlu, son yıllarda crossfit sporuyla ilgilenmektedir. 

YORUMLAR
  Sevgililer Günü'nde almamanız gereken klişe hediyeler
Sevgililer Günü'nde almamanız gereken klişe hediyeler