A24.com.tr » survıvor » Berna Keklikler instagram hesabı ve kimdir kaç yaşında? Survivor son durum

Berna Keklikler instagram hesabı ve kimdir kaç yaşında? Survivor son durum

Berna Keklikler instagram hesabı ve kimdir kaç yaşında? Survivor son durum

TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2017'de mücadele eden Berna Keklikler bu hafta potaya yazılan isim oldu. Peki Berna Keklikler kimdir kaç yaşında elendi mi?

 

Survivor'da 29 mart eleme heyecanı yaşanıyor... Survivor'da salı gününden ertelenen eleme bu gece yapılıyor. Acun Ilıcalı elemenin neden ertelendiğini de açıkladı. TV8 yayın akışını değiştiren 2 maçın canlı yayını oldu. Survivor'daki elemede bu hafta adaya veda eden isim gönüllüler takımından olacak. Survivor SMS oylamasına çıkan gönüllüler üyesi : Gökhan Gözükan, Berna Keklikler, Erdi Ünver ve Bulut Özdemiroğlu olmuştu. Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı da işte bu 4 isimden SMS oylaması sıralamasına göre sonuncu olan isim olacak.

SURVİVOR BERNA KEKLİKLER KİMDİR ELENDİ Mİ?

Göz6 evinden birinci olarak Survivor'a katılan Berna KekliklerAlmanya doğumlu. Gurbetçi bir ailenin kızı olan Berna Keklikler Almanya'da güzellik yarışmasında derece almış bir isim. Türkiye'ye geldiğinde de güzelliği ile para kazanan Berna Keklikler, kardeşi ile birlikte modellik yapıyor. Berna Keklikler adadaki ilk günlerinde performansı ile göz doldursa da son dönemde kavgaları ile öne çıktı.

Survivor Berna Keklikler kimdir? Survivor'ın yeni sezonunda Gönüllüler Takımı'nın dikkat çekici yarışmacılarından biri olan Berna Keklikler adadaki tartışmalarıyla gündeme geldi. Berna Keklikler, Survivor 2017'ye Göz6 yarışmasından katılan isimlerden biriydi. Berna Keklikler, Vücut geliştirme sporuyla ilgilenen, bunun yanında yüzmeye de gönül veren Survivor Berna, takımı için büyük bir mücadele veriyor. Pozitif bakış açısıyla dikkat çeken Berna Keklikler, Survivor 2017'de başarı elde etmek için savaşıyor.

Survivor Berna Keklikler kimdir? Berna Keklikler, Survivor 2017'ye Göz6 yarışmasından katılan isimler arasında yer alıyor. Peki, Gönüllüler takımında yer alan Berna Keklikler kimdir? İşte hakkında detaylı bilgiler... 2016’nın Eylül ayında TV8’de başlayan Göz6 programına katılarak Survivor hedefi için ilk adımını atan Berna Keklikler, Göz6 evinde finale çıkarak, kızlar arasından şampiyon çıktı ve Survivor 2017’ye katılma hakkını kazandı. 27 yaşında olan Berna Keklikler, Almanya’da doğdu. İstanbul’da kardeşiyle birlikte hayatını sürdüren ve Almanya’da düzenlenen Miss Turkuaz Germany Yarışması’nı kazanan yarışmacı, ekonomi alanında eğitim gördü.

SURVIVOR BERNA KEKLİKLER KİMDİR?

2016’nın Eylül ayında TV8’de başlayan Göz6 programına katılarak Survivor hedefi için ilk adımını atan Berna Keklikler, Göz6 evinde finale çıkarak, kızlar arasından şampiyon çıktı ve Survivor 2017’ye katılma hakkını kazandı. 27 yaşında olan Berna Keklikler, Almanya’da doğdu. İstanbul’da kardeşiyle birlikte hayatını sürdüren ve Almanya’da düzenlenen Miss Turkuaz Germany Yarışması’nı kazanan yarışmacı, ekonomi alanında eğitim gördü. Fıtness, crunch ve yüzme sporlarıyla ilgilenmekte olan Survivor Gönüllüler yarışmacısı, aynı zamanda oyunculuk ve modellik ile uğraşıyor. Sinemaya düşkün bir insan olduğunu ifade eden Berna Keklikler, başta bale, buz pateni, yüzme, voleybol olmak üzere pek çok spor dalı ile ilgilendiğini ve haftanın her günü mutlaka spor yaptığını ifade ediyor. Tanıtım bölümünde iddiasını “Yapamaz dediler, şampiyon oldum. Survivor şimdi sıra sende!” sözleriyle ortaya koyan Berna Keklikler, doğaya çok düşkün olduğunu ve ada şartlarına kolayca uyum sağlayacağını ifade ediyor.

SURVİVOR'DA BU HAFTA

Ünlüler takımında haftalardır sakat olan Sema, takımın büyük bir güç kaybetmesine neden oldu. Takım arkadaşları ardı ardına kaybedilen dokunulmazlık oyunlarının sebebinin biraz da Sema’nın oyunlarda yer almamasından kaynaklandığını düşünüyor. Bu durum ünlüler takımından morallerin bozuk ve motivasyonun düşük olmasına neden oluyor. Ama her şeye rağmen sayıları günden güne azalan ünlüler takımı bu kez dokunulmazlık oyununda gönüllüler takımına karşı galibiyet kazanmak istiyor. Dokunulmazlık oyununu kaybeden takım arasından bir kişi elemek zorunda kalacak.

Sembol oyununu kazanan bir kız ve bir erkek yarışmacı birleşme partisine çok az bir zaman kalan birleşme partisine katılmayı garantileyecek. Böylece bu iki yarışmacı iki hafta süreyle dokunulmazlık hakkının da sahibi olacak. Survivor adasındaki her iki takım yarışmacıları için bu mücadele çok önemli.

Survivor’da sembol oyununu erkeklerde Furkan ve kadınlarda Tuğçe kazandı. Bu ikili birleşme partisine kadar dokunulmaz olmaya hak kazandı.

YORUMLAR
  • Bu içeriğe 2 yorum yapıldı.
  • Gülçin 2017-04-18 14:06:20

    Meraba ben azeriyim ve ogedayi desdekliyorum ve onun sanpiyon. Olmasini cok isdiyirem ve olucak kunki. Ben onu koooooook seviyorum . Ogedayin fotolari bende ne kadar var onu cok seviyorum ve ogedayin Azeraycana gelmesini cok isdiyorum :) Oge ve Gulu yasim14

  • Berna 2017-04-18 13:56:15

    Haydi Gonulluler kalp:)

  Ünlü isimlerin Sosyal medyada 2017 yılına damga vuran yaz paylaşımları
Ünlü isimlerin Sosyal medyada 2017 yılına damga vuran yaz paylaşımları