A24.com.tr » magazin » Survivor 2017'de şampiyon kim olacak?

Survivor 2017'de şampiyon kim olacak?

Survivor 2017'de şampiyon kim olacak?

Survivor'da zurnanın zırt dediği yere gelindi ve şampiyonluk için 3 aday kaldı. Ünlüler takımından Serhat ve Adem, Gönüllülerden ise Ogeday. Peki Survivor'da şampiyon kim olacak?

Survivor'da şampiyonluk için artık geri sayım başladı.

 Survivor'da dün akşam adada kalan son 4 yarışmacı çok heyecan verici bir yarı final heyecanı yaşadılar. Survivor Adası’nda yarı finale çıkmak isteyen yarışmacılar dün akşam çeyrek finalde yapılacak olan adadaki son kozlarını ortaya koydular. Yarı finale kalma yarışının 2 oyun üstünden oynanan yarışmanın birincisini Serhat Akın kazanarak yarı finali garanti altına alan ilk yarışmacı oldu. Yarışmanın ikinci oyununda ise Ogeday adlı yarışmacı, oyunu kazandı ve Serhat Akın ile birlikte yarı finale giden ikinci isim olmaya hak kazandı.

Diğer taraftan da Adem Kılıççı ve Sema Apak arasında Kıbrıs'ta oylama stresi vardı. Halk oylamasıyla belirlenen sonuçla birlikte yarı finale çıkan 3 kişi Adem Kılıççı olunca, Sema Apak survivor'a veda eden son yarışmacı olmaktan kurtulamadı.
Survivor'ın bundan sonraki bölümlerinde artık her şey büyük final için sahnelenecek. Adadaki son 3 güne girilirken, bu günlerde Kıbrıs Finali hakkında ki ayrıntılar daha netlik kazanmadı.

Survivor Adası’na veda eden yarışmacılar, adada yaşanmışlıkları olan ve tüm geçmişleri ile birlikte yakan baraka ve yaptıkları tüm eşyaları da yakarak Türkiye yolculuklarına başladılar.

SURVİVOR'I KAZANAN FENERBAHÇE OLDU

Yarışmada yarı finale kalan Ogeday Fenerbahçe kürek, Adem Kılıç boks, Serhat Akın ise futbol takımında yer aldı.

Ogeday Girişken

Ogeday Girişken, 27 Nisan 1992'de Adana'da doğdu. Eğitimini ise Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor öğretmenliği'nden mezunu olarak tamamladı. Erken yaşlarda kürek sporuna başlayan Ogeday, 10 yıl boyunca Fenerbahçe Kürek Takımı'nda yer aldı.

Adem Kılıçcı

Adem Kılıççı, Türk boksör. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesidir. Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya aldı. Şikago'nun ev sahipliğini yaptığı 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda bronz madalya elde etti. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesidir.

Serhat Akın

Survivor 2017 yarışmacılarından Serhat Akın, 5 Haziran 1982 yılında Bretten'de dünyaya geldi.Fenerbahçe ve A Milli Takım'ın yıldız oyuncularından bir tanesi olan Serhat, son olarak Almanya 4. Ligi olan Regionalliga takımında forma giymiştir ve futbol hayatını noktalamıştır.

SABRİYE ELENDİKTEN SONRA İLK KEZ KONUŞTU

YORUMLAR
  Türk Milli Takımının İzlanda karşısında yaşadığı hezimetin ardından Art arda capsler sosyal medyaya düşmeye başladı
Türk Milli Takımının İzlanda karşısında yaşadığı hezimetin ardından Art arda capsler sosyal medyaya düşmeye başladı