A24.com.tr » magazin » Survivor Tarık Mengüç kimdir kaç yaşında olduğunu ve nereli olduğunu instagram hesabı ile birlikte açıklıyoruz

Survivor Tarık Mengüç kimdir kaç yaşında olduğunu ve nereli olduğunu instagram hesabı ile birlikte açıklıyoruz

Survivor Tarık Mengüç kimdir kaç yaşında olduğunu ve nereli olduğunu instagram hesabı ile birlikte açıklıyoruz

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'ın başarılı yarışmacısı Tarık Mengüç ile ilgili tüm detaylar haberimizde..

Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor 2017'nin Ünlüler ve Gönüllüler takımı kadroları açıklandı.Merakla beklenen yarışma 21 Ocak günü başlıyor. Survivor 2017 Tarık Mengüç kimdir kaç yaşında nereli? çocuğunun hastalığı ne?

Tarık Mengüç, Survivor ile sessizliğini bozacak! Uzun süredir ekranlardan uzak olan Tarık Mengüç’ün ıssız adada yer alacağı öğrenildi. Haberi, programın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, verdi. Şakşuka şarkısıyla ünlenen, farklı tarzıyla adından söz ettiren Tarık Mengüç’ün adada sergileyeceği performans ve diğer yarışmacılarla yaşayacağı diyaloglar şimdiden merak konusu oldu. Peki, Tarık Mengüç kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, ünlü sanatçı hakkında merak edilenler detaylar!

TARIK MENGÜÇ KİMDİR?

Tarık Mengüç 17 Ocak 1969; İstanbul Türk şarkıcı, söz yazarı. 2004'te yayınlanan Şakşuka adlı albümünde seslendirdiği ve albümle aynı isimi taşıyan şarkıyla çıkış yapmıştır.

Askerlik görevini, İzmir Ege Ordu komutanlığı ve Denizli ordu evinde yaptı. Tarık Mengüç, müzik hayatına önce atılmadan hayatını devam ettirebilmek için; mobilya tasarımcısı ve cilacılık, seramikçilik, çakmakçılık, düğün salonlarında şarkı söylemek gibi işler de çalıştı..

Tarık Mengüç survivor ünlüler takımında yer alıyor. Survivor ünlüler takımında orta seviye diyebileceğimiz bir grafik izleyen Tarık Mengüç kazanılan yarışmaların ardından şarkı ve dansları ile dikkat çekiyor. Adada çok fazla sesi yükselmeyen Tarık Mengüç efendiliği işe dikkat çekiyor.

TARIK MENGÜÇ KİMDİR?

Tarık Mengüç 17 Ocak 1969 yılında İstanbul'da doğdu. Şakşuka şarkısıyla şöhreti yakalayan Tarık Mengüç, müzik hayatına önce atılmadan hayatını devam ettirebilmek için; mobilya tasarımcılığı ve cilacılık, seramikçilik, çakmakçılık gibi farklı alanlarda çalıştı. Şarkıcı kimliğinin yanı sıra söz yazarı kimliğiyle de bilinen Tarık Mengüç, asıl çıkışını Şakşuka isimli hareketli şarkıyla yaptı. Daha önce, Sibel Can’a “Hey Adamım”, Seda Sayan’a “Ben Sana Demedim mi”, Davut Güloğlu’na “Katula Katula”, Çılgın Sedat, Betül Çağlar, Ayça Tekindor’a “Degaje” gibi birçok ünlü isme bestesini verdi.

En son bestesi “Yıkılıyor” Madonna Ayça'nın albümünde çıkış parçası olarak yer aldı. Tuğrul Şan Müzik Dershanesinde 5 yıl şan dersi alan Mengüç, İbrahim Tatlıses, İbrahim Erkal, Ebru Gündeş, Doğuş, Faruk K gibi isimlere de vokal yaptı. Oyunculukta da kendisini deneyen Tarık Mengüç, 2008 yılında oynadığı “Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz” adlı filmde Roman Bekir karakterini canlandırdı.2004 yılında Cennet Mahallesi TV dizisinde konuk oyuncu olarak rol aldı ve Şakşuka isimli albümü, 2007de Lakerda isimli albümünü çıkardı.2009 da ise Olimpiyat Müzik etiketiyle “İnadına 35 Derece” isimli albümünü çıkardı. 4 Ekim 2011de de Seyhan Müzik etiketiyle Tek Kişilik Orduyum isimli albümü çıkardı.

 

 

YORUMLAR
  Mutlu kadın olmanın 10 yolu
Mutlu kadın olmanın 10 yolu