A24.com.tr » teknoloji » Steam'den bomba gibi yaz indirimi

Steam'den bomba gibi yaz indirimi

Steam'den bomba gibi yaz indirimi

Dünyanın en büyük oyun platformu Steam'den, beklenen yaz indirimi haberi geldi. Milyonlarca oyun canavarının sabırsızlıkla beklediği indirimler haberin detayında...

Steam Yaz İndirimleri 2017, sonunda start aldı ve oyuncular, Valve ekibinin dijital platformu olan Steam’e akın etmeye başladı. Binlerce oyunun indirime girdiği bu etkinliğin detaylarına geçmeden önce, dilerseniz küçük bir açıklama yapalım Steam Yaz İndirimleri 2017 hakkında. Bu indirim etkinliği, Valve tarafından düzenli bir şekilde gerçekleştirilir. Valve, genelde de sezonluk ve büyük indirimler gerçekleştirir Steam üzerinde. Bu indirimler; kış başlangıcında, ilkbahar başlangıcında ve sonbahar başlangıcında da olur. Yaz aylarında gerçekleşen Steam yaz indirimleri 2017 etkinliğiyse, şimdi başladı. Bu yazımızda ise en iyi Steam yaz indirimleri 2017 fırsatlarına göz atacağız.

Şimdi gerçekleşen yaz indirimleri, Valve tarafından düzenlenen, en büyük indirim etkinliği olarak lanse edilir. Bunun sebebiyse, yaz indirimlerinde genelde büyük ve pahalı oyunlar, %90 gibi çılgın indirim oranlarını bile görebilme ihtimalinin bulunuyor olması olarak gösterilir. Bu yazımızda da dediğimiz gibi, en iyi indirimleri sizlere sunmaya çalışacağız. Birçok farklı kategori altında, tüm oyunculara hitap eden, genel bir rehber yazısı olacak bu. Şimdiden söyleyelim efendim. İşte en iyi Steam yaz indirimleri!

Steam Yaz İndirimleri 2017 etkinliğinin başlaması ile oyuncular, Steam üzerinde binlerce oyunun arasında kaybolmuş olabilir. Steam yaz indirimleri 2017 etkinliğinin başlaması ile birlikte, birçok pahalı oyun, yüksek indirim oranları ile karşılaştı. Böyle olunca da, 20 TL ve daha da altında yeni fiyat etiketleri görebildik.

Bu yazımızda ise sizlere bu oyunları sunacağız. Eğer bütçeniz oldukça düşükse veya az para ile çok oyun almak istiyorsanız, 20 TL altındaki oyunları tercih etmek isteyebilirsiniz. Hemen aşağıda ise sizlerle, fiyat etiketi 20 TL ve daha aşağısındaki en iyi oyunları sunacağız. Bakalım almaya değer bir oyun bulabilecek misiniz listemizden? İşte en iyi Steam yaz indirimleri 2017 fırsatları dahilinde, 1 TL ile 20 TL arasındaki oyunlar!

Steam Yaz İndirimleri 2017 etkinliğinin başlaması, birçok oyuncuyu Steam platformuna çekti. Oyuncular, bu indirimlerden en iyi şekilde yararlanmak isterken, bütçelerine uygun, kaliteli oyunlar almak isteyebilirler. Bizler de, bu yüzden, bu yazımızda, Steam yaz indirimleri 2017 etkinliği sırasında alabileceğiniz, fiyatı 21 TL ile 60 TL arasında olan, en iyi oyunları sizlere sunacağız. Sizler de bu yazımızı kullanarak, bütçenizi en uygun şekilde kullanabilirsiniz. Bütçenizi sağlıklı bir şekilde kullanarak, indirimlerden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz ve boşa para harcamaktan kaçınmış olursunuz. İşte en iyi Steam yaz indirimleri 2017 fırsatları dahilinde, 21 TL ile 60 TL arasındaki oyunlar!

Steam Yaz İndirimleri 2017, Valve tarafından başlatıldı ve PC oyuncuları, Steam platformuna akın etmeye başladı. Bu dijital platform, yoğunluktan ötürü bazen çökse de, bağlantı sorunları ile karşımıza çıksa da, oldukça güzel indirimlere ev sahipliği yapıyor. Bu yazımızda ise, o indirimler arasından, biraz daha pahalı olanlara göz atacağız. Çünkü bu yazımızda, Steam yaz indirimleri 2017 sırasında, 61 TL ile 100 TL arası fiyat etiketine sahip olan, en iyi oyunlara göz atacağız. Evet, her ne kadar bu indirimlerde 5 TL fiyat etiketine bile sahip oyunlar bulunsa da, bazen kaliteyi sadece yüksek bedeller ödeyerek satın alabiliyoruz. Bu oyunlar da, o kaliteli yapıtlar oluyor işte. Hazır biraz da olsa indirime girmişken bu yapıtlar, kaçırmadan satın almanızı öneriyoruz. İşte en iyi Steam yaz indirimleri 2017 fırsatları dahilinde, 61 TL ile 100 TL arasındaki oyunlar!

 

YORUMLAR
  En beğenilen futbolcu Eşleri/Sevgilileri belli oldu...
En beğenilen futbolcu Eşleri/Sevgilileri belli oldu...